Over Maaike Dijkstra

Alleen met je hart kun je helder zien
Even voorstellen

Maaike Dijkstra

Maaike is moeder van vier kinderen, bewustzijnscoach en yogadocent/mindfulness trainer. Vanuit haar eigen levenservaring en opleidingen deelt ze haar passie voor bewustzijn en zelfonderzoek. Maaike geeft begeleiding op het gebied van lichaamsbewustzijn en richt zich op vitaliteit en leiderschap bij organisaties. Centraal staat zelfonderzoek.

“Het is mijn passie om mensen te verbinden met zichzelf, ontspanning en bewustzijn. Dit geeft vertrouwen en ontspanning, wat er zich ook afspeelt in je leven”. 

Je hart volgen

Bewustzijnscoach

Maaike was ruim vijftien jaar werkzaam in het communicatievak voordat ze besloot haar hart te volgen en zich meer te richten op haar passie. Ze volgde verschillende opleidingen en trainingen op het gebied van meditatie, yoga, mindfulness, lichaamswerk, teamcoaching en leiderschap in organisaties en nam deel aan verschillende retreats. Na een eenheidservaring kwam ze in contact met verschillende leraren op het gebied van non-dualiteit en zijnsorientatie (advaita vedanta) waaronder Hans Laurentius, Emilia Hollander en Eric Hoogland die haar inspireerden dieper te kijken en kwam er verstilling, een diepe realisatie.

Maaike geeft wekelijkse lessen in het Body en Mind Center in Sneek en is werkzaam als bewustzijnscoach in IJlst. 

Ik hoop je te ontmoeten!
Namaste Maaike