retreats & stiltedagen

welkom bij de stiltedagen, retreat aan zee en yoga-retreats

Het afgelopen jaar was enerverend door de wereldwijde corona-uitbraak en chaos in de wereld. Ik ben benieuwd hoe jij de afgelopen tijd hebt ervaren. Kon je vrijheid in jezelf ervaren ondanks de beperking van vrijheid? Is er verlangen naar verandering of meer helderheid ontstaan?

Als alles ‘on hold’ staat, of als er een crisis heerst, kunnen dingen duidelijker worden. Wie jij bent en waar je voor gaat. Ik nodig je graag uit een moment stil te staan. Te kijken voorbij al je identificaties en voorbij het denken. Als je bereid bent te onderzoeken hoe jij je liefde in de wereld kunt brengen. Welkom!

“Hartelijk dank voor een heerlijke Stiltedag! Ik ben nog aan het nagenieten. Er is werkelijk niets waarvan ik denk, dat zou anders kunnen. Je hebt heel veel zorg en aandacht besteed aan elk detail en heb dat nergens zo meegemaakt! De warme zachte matjes, de ruimte, de plek, super fijn. De catering, werkelijk top! De meditaties, het gevoel dat je erin legt. je gaf geen meditatie, je was de meditatie ondanks dat je tussendoor ook muziek moest afspelen.  Het kaartje, de aandacht. En bovenal, de stilte… Fijn dat jij van een stiltedag ook echt een stiltedag maakt. Ik heb sinds lange tijd weer even contact kunnen maken met mezelf.”

– Margriet –

data stiltedagen: 

In mei of juni 2021 Landhotel de IJsvogel Legemeer

Bijdrage 95,-

inclusief koffie, thee, lekkers, culinaire lunch, smoothie en het gebruik maken van de lounge, buitenterras van het hotel. Sauna, zwembad onder voorbehoud. Je kunt eventueel zelf een overnachting bijboeken bij het hotel. 

programma stiltedag

9:30 ontvangst met koffie, thee en wat lekkers 

10.00 – 10,30 uur meditatie 

10:45 -12.00 uur stiltewandeling in het bos 

12.30- 14.00 uur culinaire lunch en vrije tijd 

14.00 – 14.30 uur meditatie

15.30 – 16.30 liggende yin yoga en meditatie

16.30 – smoothie

17.00 uur einde

De Stiltedagen worden gehouden bij landhotel de IJsvogel in het Friese Legemeer. Het hotel ligt tegenover het bos en midden in het Friese merengebied. Legemeer bestaat uit 1 straat, hier heerst de rust en stilte.  

yogaretreat aan het bos Legemeer, Friesland

Een weekend waarin we ons verbinden met eenheid en het Zelf. Om ons hart te openen voor alles waar je naar verlangt in 2021.

vrijdag vanaf 15 uur incheckendiner op eigen gelegenheid21.00 uur liggende yoga aarden en aankomenzaterdag 8.30 uur uur yoga om het lichaam wakker te maken, dompelen voor de liefhebber9:45 uur ontbijt11.00 uur stiltewandeling in het bos14.30 uur meditatie16.00 uur yin yoga19.00 uur culinair diner21.00 uur yoga nidrazondag8. 30 uur yoga gericht op het hart9.45 uur ontbijt11.00 uur sessie leven vanuit stilte en je hartCorona-maatregelenLandhotel de IJsvogel houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. Mocht het weekend wegens strengere maatregelen niet door kunnen gaan, of mocht je zelf klachten hebben gerelateerd aan corona, dan blijft je boeking geldig voor een yoga-of mindfulness weekend tot eind 2021.

Er even tussenuit? Een weekend tijd, aandacht en ruimte voor jou in de natuur in Friesland. Een weekend met yoga, meditatie en zelfonderzoek. Landhotel de IJsvogel beschikt over royale kamers, een sauna, een kleinschalig en knus restaurant waarin met liefde wordt gekookt met pure producten uit de streek. Opwarmen doe je in de knusse lounge bij de haard. Aandacht en warmte staat centraal in dit hotel van Cathy van de Garde. Overnachting in superieur kamer. Welkomstdrankje, 2 x uitgebreid ontbijt is inbegrepen en 1 x culinair 3-gangen diner op zaterdagavond en onbeperkt koffie, thee, water. Gebruik sauna inbegrepen. Fietshuur is mogelijk en massage op aanvraag. Bijdrage bij gedeelde 2 persoonskamer (losse bedden) 325,-. Toeslag kamer alleen 25,-. Wil je alleen zaterdag en zondag meedoen (1 overnachting) dan is de bijdrage 249,-.

retreat aan zee hotel Seeduyn Vlieland 

Dit weekend kun je weer boeken op:Vrijdag 15 – 17 oktober 2021

vrijdag vanaf 15 uur inchecken17.00 uur welkomstdrankje en kennismakingdiner op eigen gelegenheid21.00 uur meditatie aandacht en aanwezig zijn

zaterdag 8.30 uur uur ochtend- en bewegingsmeditatie bij zee met frisse duik voor de liefhebber9:30 uur ontbijt12.00 – 12.30 uur stiltewandeling, loopmeditatie 21.30 liggende meditatie voor het slapen gaan vrije tijd

zondag8. 30 – 9.30 uur compassie- en bewegingsmeditatie 9.00 ontbijtvrije tijd

Zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag ruimte om zelf of samen in te vullen. Fietshuur mogelijk via het hotel. Daarnaast is het mogelijk om een schoonheidsbehandeling of massage te boeken. Hierbij krijg je 10% korting als deelnemer. Gratis gebruik van zwembad is individueel mogelijk op reservering. 

Corona-maatregelenHotel Seeduyn houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. Mocht het weekend wegens strengere maatregelen niet door kunnen gaan, of mocht je zelf klachten hebben gerelateerd aan Corona, dan blijft je boeking geldig voor een yoga-of mindfulness weekend tot eind 2021 en januari 2022. 

Dit weekend verblijf je in Westcord-hotel Seeduyn, gelegen aan het strand. Overnachting in superieur kamer. Welkomstdrankje, 2 x uitgebreid ontbijt is inbegrepen en 1 x 2-gangen diner op zaterdagavond. Lunchpakket op zaterdag tijdens de stiltewandeling, 10% korting op beautybehandelingen, gebruik sauna en zwembad, gratis busvervoer op het eiland, bagageservice van en naar de veerboot. Exclusief boottickets.  Bijdrage 249,-p.p obv 2 personen. Een-persoon: 349,-