Retreats en stiltedagen

Stiltedagen/mini-retreat

Retreats en Stiltedagen

De eerstvolgende Stiltedagen zijn op zondag 19 april en zondag 22 november 2020. Daarnaast is er in mei weer een mini-retreat. Op een Stiltedag zijn we de gehele dag in Stilte en wordt er niet gesproken. Deze dagen zijn gericht op zelfonderzoek en verstilling. De mini-retreats bieden je een rustmoment in de dagelijkse drukte met yoga, mindfulness en ontspanning. Deze dagen wordt er ook gezellig met elkaar gegeten en gesproken. Er heerst wel een sfeer van rust en stilte. Meer informatie over de retreat vind je hieronder (even scrollen)

 

Stiltedagen

Stilte brengt je in contact met een diepere laag in bewustzijn, waar helderheid is en alle antwoorden aanwezig zijn. Een stiltemeditatie en ontmoeting nodigt je uit voorbij het denken te gaan. Samen Zijn in stilte, liefde en waarheid is een krachtige en diepe ervaring. In de Stilte ontstaat vanzelf de uitnodiging te ervaren wat werkelijk Is. Als je kunt zien dat spanning en onrust wordt ervaren doordat er verzet is tegen de ervaring die er Is dan ontstaat er direct een ontspanning. Als je bereid bent zelfonderzoek te doen en te kijken naar wat werkelijk Is, Is er bevrijding. Onvoorwaardelijk aanwezig Zijn. Het is zo eenvoudig dat we er voortdurend overheen kijken.

 

De Stiltedagen organiseer ik samen met Ananto Chardon. 

 

“Volop ruimte om stil te staan bij jezelf en een hartelijke uitnodiging om daar een duik in te nemen!” – Heleen

“Een stiltedag doet mij veel. Heel veel! Het is voor mij even geen moeder zijn en een moment tot mijzelf komen. Letterlijk tot rust komen en inzichten krijgen die mij verder helpen prive en in mijn bedrijf.” – Karin 

 

 

De Stiltedagen zijn op de volgende data

Zondag 19 april 2020
Zondag 22 november 2020 

Programma

Bijdrage Stiltedag 85,-
inclusief koffie, thee, lekkers, culinaire lunch, smoothie en het gebruik maken van de lounge, buitenterras, sauna, zwembad van het hotel. Massage is mogelijk.

9.30 uur ontvangst met koffie/thee lekkers
10.00 uur stiltemeditatie
10.30 uur stiltewandeling in het bos
12.30 uur lunch
14.00 uur stiltemeditatie
14.30 uur bewegen/dans vanuit stilte
15.00 uur yin yoga en liggende meditatie
16.30 uur gezamenlijke afsluiting smoothie
17.00 uur einde

 

Mini-yogaretreat mei 

Midden in de Friese weilanden, aan het bos kun je genieten van deze winterretreat en op adem komen, meditatie, mindfulness, yoga en heerlijk eten. Het haardvuur brandt en er is ook een sauna om te genieten van de warmte. Het restaurant van hotel de IJsvogel is bekroond met het Lekker-certificaat. Niets hoeft, je kunt kiezen uit verschillende workshops of gewoon heerlijk niets doen. Deze mini-retreat geef ik samen met Harriet de Bruin. 

Locatie: Hotel de IJsvogel, Legemeer (15 min. van Joure)
Kosten: 245,- (gebaseerd op gedeelde 2 persoonskamer met losse bedden) Gebruik kamer alleen 35,- toeslag. Inclusief: yoga, ontbijt, food & drinks, lunch, 3-gangendiner op vrijdagavond, drankjes diner obv nacalculatie.
Het programma vind je hieronder.

Programma

Vrijdag 
vanaf 14 uur inchecken
16.00 uur welkomst drankje, koffie/thee wat lekkers
16.30 uur meditatie
18.30 uur culinair 3 gangendiner
21:00 uur yoga nidra: liggende yoga voor het slapen gaan

Zaterdag 
7:30 – 9:00 uur wake up yoga met adem
9:00 uur ontbijt
10.30 – 12.00 uur mindfulness wandeling in het bos
12:30 uur lunch
15:00-16:30 uur yin yoga
16.30 smoothie
17.00 uur einde

De kosten voor de retreat bedragen 245,- (gebaseerd op gedeelde 2 persoonskamer met losse bedden). Bij gebruik kamer alleen 35,- toeslag.

Ja, ik wil mij inschrijven voor de volgende datum: