retreats & stiltedagen

stiltedagen, retreat aan zee en yoga-retreats

Het afgelopen jaar was enerverend door de wereldwijde corona-uitbraak en chaos in de wereld. Ik ben benieuwd hoe jij de afgelopen tijd hebt ervaren. Kon je vrijheid in jezelf ervaren ondanks de beperking van vrijheid? Is er verlangen naar verandering of meer helderheid ontstaan?

Als alles ‘on hold’ staat, of als er een crisis heerst, kunnen dingen duidelijker worden. Wie jij bent en waar je voor gaat. Ik nodig je graag uit een moment stil te staan. Te kijken voorbij al je identificaties en voorbij het denken. Als je bereid bent te onderzoeken hoe jij je liefde in de wereld kunt brengen. Welkom!

“Hartelijk dank voor een heerlijke Stiltedag! Ik ben nog aan het nagenieten. Er is werkelijk niets waarvan ik denk, dat zou anders kunnen. Je hebt heel veel zorg en aandacht besteed aan elk detail en heb dat nergens zo meegemaakt! De warme zachte matjes, de ruimte, de plek, super fijn. De catering, werkelijk top! De meditaties, het gevoel dat je erin legt. je gaf geen meditatie, je was de meditatie ondanks dat je tussendoor ook muziek moest afspelen.  Het kaartje, de aandacht. En bovenal, de stilte… Fijn dat jij van een stiltedag ook echt een stiltedag maakt. Ik heb sinds lange tijd weer even contact kunnen maken met mezelf.”

– Margriet –


data stiltedagen:
23 mei en j20 uni 2021 (onder voorbehoud)
Landhotel de IJsvogel, Legemeer

Bijdrage 95,-
inclusief koffie, thee, lekkers, culinaire lunch, smoothie en het gebruik maken van de lounge, buitenterras van het hotel. Sauna, zwembad onder voorbehoud. Je kunt eventueel zelf een overnachting bijboeken bij het hotel.

Insert Image


programma stiltedag 

9:30 ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
10.00 – 10,30 uur meditatie
10:45 -12.00 uur stiltewandeling in het bos
12.30- 14.00 uur culnaire lunch en vrije tijd
14.00 – 14.30 uur meditatie
15.30 – 16.30 liggende yin yoga en meditatie
16.30 – smoothie
17.00 uur einde

De Stiltedagen worden gehouden bij landhotel de IJsvogel in het Friese Legemeer. Het hotel ligt tegenover het bos en midden in het Friese merengebied. Legemeer bestaat uit 1 straat, hier heerst de rust en stilte. 

Insert Image

Yogaretreat aan het bos Legemeer, Friesland 

Een weekend waarin we ons verbinden met eenheid en het Zelf. Om ons hart te openen voor alles waar je naar verlangt in 2021.

vrijdag 
vanaf 15 uur inchecken
diner op eigen gelegenheid
21.00 uur  liggende yoga aarden en aankomen

zaterdag 
8.30 uur uur yoga om het lichaam wakker te maken, dompelen voor de liefhebber
9:45 uur ontbijt
11.00 uur stiltewandeling in het bos
14.30 uur meditatie
16.00 uur yin yoga
19.00 uur culinair diner
21.00 uur yoga nidra

zondag

8. 30 uur yoga gericht op het hart
9.45 uur ontbijt
11.00 uur sessie leven vanuit stilte en je hart

Corona-maatregelen
Landhotel de IJsvogel houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. Mocht het weekend wegens strengere maatregelen niet door kunnen gaan, of mocht je zelf klachten hebben gerelateerd aan corona, dan blijft je boeking geldig voor een yoga-of mindfulness weekend tot eind 2021.

Er even tussenuit? Een weekend tijd, aandacht en ruimte voor jou in de natuur in Friesland. Een weekend met yoga, meditatie en zelfonderzoek. Landhotel de IJsvogel beschikt over royale kamers, een sauna, een kleinschalig en knus restaurant waarin met liefde wordt gekookt met pure producten uit de streek. Opwarmen doe je in de knusse lounge bij de haard. Aandacht en warmte staat centraal in dit hotel van Cathy van de Garde. Overnachting in superieur kamer. Welkomstdrankje, 2 x uitgebreid ontbijt is inbegrepen en 1 x culinair 3-gangen diner op zaterdagavond en onbeperkt koffie, thee, water. Gebruik sauna inbegrepen. Fietshuur is mogelijk en massage op aanvraag. Bijdrage bij gedeelde 2 persoonskamer (losse bedden) 325,-. Toeslag kamer alleen 25,-. Wil je alleen zaterdag en zondag meedoen (1 overnachting) dan is de bijdrage 249,-.

Insert Image
Insert Image


Retreat aan zee hotel Seeduyn Vlieland 

Dit weekend kun je weer boeken op:
Vrijdag 15 – 17 oktober 2021

vrijdag 
vanaf 15 uur inchecken
17.00 uur welkomstdrankje en kennismaking
diner op eigen gelegenheid
21.00 uur meditatie aandacht en aanwezig zijn

zaterdag 
8.30 uur uur ochtend- en bewegingsmeditatie bij zee met frisse duik voor de liefhebber
9:30 uur ontbijt
12.00 – 12.30 uur stiltewandeling, loopmeditatie 
21.30 liggende meditatie voor het slapen gaan 
vrije tijd

zondag
8. 30 – 9.30 uur compassie- en bewegingsmeditatie 
9.00 ontbijt
vrije tijd

Insert Image

Zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag ruimte om zelf of samen in te vullen. Fietshuur mogelijk via het hotel. Daarnaast is het mogelijk om een schoonheidsbehandeling of massage te boeken. Hierbij krijg je 10% korting als deelnemer. Gratis gebruik van zwembad is individueel mogelijk op reservering. 

Corona-maatregelen
Hotel Seeduyn houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. Mocht het weekend wegens strengere maatregelen niet door kunnen gaan, of mocht je zelf klachten hebben gerelateerd aan Corona, dan blijft je boeking geldig voor een yoga-of mindfulness weekend tot eind 2021 en januari 2022. 

Vul het formulier hieronder in voor meer informatie!