retreats en stiltedagen

stil staan en stoppen geeft je helderheid en inzicht

retreats en stiltedagen

welkom bij de stiltedagen, mindfulness weekend aan zee en yoga-retreats

De afgelopen periode was enerverend door de wereldwijde corona-uitbraak. Een periode dat we allemaal thuis waren en dat de wereld voor een moment stil stond. Hierin zat ook een kans om te leven vanuit vertrouwen en overgave, daar waar er chaos heerst in de wereld. Een uitnodiging om te leven met het besef van kwetsbaarheid. Te leven vanuit het hart en je niet te laten meeslepen door verhalen en gedachten. Ik ben benieuwd hoe jij de afgelopen tijd hebt ervaren. Kon je vrijheid in jezelf ervaren ondanks de beperking van vrijheid? Is er verlangen naar verandering of meer helderheid ontstaan?

Als alles ‘on hold’ staat, of als er een crisis heerst, kunnen dingen duidelijker worden. Wie jij bent en waar je voor gaat. Ik nodig je graag uit een moment stil te staan. Te kijken voorbij al je identificaties en voorbij het denken. Als je bereid bent te onderzoeken wat jou doet stralen. Welkom!

 

 

“Hartelijk dank voor een heerlijke Stiltedag! Ik ben nog aan het nagenieten. Er is werkelijk niets waarvan ik denk, dat zou anders kunnen. Je hebt heel veel zorg en aandacht besteed aan elk detail en heb dat nergens zo meegemaakt! De warme zachte matjes, de ruimte, de plek, super fijn. De catering, werkelijk top! De meditaties, het gevoel dat je erin legt. je gaf geen meditatie, je was de meditatie ondanks dat je tussendoor ook muziek moest afspelen.  Het kaartje, de aandacht. En bovenal, de stilte… Fijn dat jij van een stiltedag ook echt een stiltedag maakt. Ik heb sinds lange tijd weer even contact kunnen maken met mezelf.”

– Margriet –

data stiltedagen: 

 zondag 7 maart Landhotel de IJsvogel, Legemeer

Bijdrage 95,-
inclusief koffie, thee, lekkers, culinaire lunch, smoothie en het gebruik maken van de lounge, buitenterras van het hotel. Sauna, zwembad onder voorbehoud. Je kunt eventueel zelf een overnachting bijboeken bij het hotel.

programma stiltedag 

 

9:30 ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
10.00 – 10,30 uur meditatie
10:45 -12.00 uur stiltewandeling in het bos
12.30- 14.00 uur culnaire lunch en vrije tijd
14.00 – 14.30 uur meditatie
15.30 – 16.30 liggende yin yoga en meditatie
16.30 – smoothie
17.00 uur einde

Deze Stiltedagen kun je ook volgen als onderdeel van de Verdiepingsserie Licht van Bewustzijn of de Mindfulness training in het najaar.

De Stiltedagen worden gehouden bij landhotel de IJsvogel in het Friese Legemeer. Het hotel ligt tegenover het bos en midden in het Friese merengebied. Legemeer bestaat uit 1 straat, hier heerst de rust en stilte. 

Yogaretreat aan het bos Legemeer, Friesland 

Dit weekend kun je boeken op:
vrijdag 29 jan – zondag 31 jan 2021

Een weekend waarin we ons verbinden met eenheid en het Zelf. Om ons hart te openen voor alles waar je naar verlangt in 2021.

vrijdag 
vanaf 15 uur inchecken
diner op eigen gelegenheid
21.00 uur  liggende yoga aarden en aankomen

zaterdag 
8.30 uur uur yoga om het lichaam wakker te maken, dompelen voor de liefhebber
9:45 uur ontbijt
11.00 uur stiltewandeling in het bos
14.30 uur meditatie
16.00 uur yin yoga
19.00 uur culinair diner
21.00 uur yoga nidra

zondag
8. 30 uur yoga gericht op het hart
9.45 uur ontbijt
11.00 uur sessie/workshop creëer vanuit je hart 2021

Corona-maatregelen
Landhotel de IJsvogel houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. Mocht het weekend wegens strengere maatregelen niet door kunnen gaan, of mocht je zelf klachten hebben gerelateerd aan corona, dan blijft je boeking geldig voor een yoga-of mindfulness weekend tot eind 2021.

 

Er even tussenuit? Een weekend tijd, aandacht en ruimte voor jou in de natuur in Friesland. Een weekend met yoga, meditatie en zelfonderzoek. Landhotel de IJsvogel beschikt over royale kamers, een sauna, een kleinschalig en knus restaurant waarin met liefde wordt gekookt met pure producten uit de streek. Opwarmen doe je in de knusse lounge bij de haard. Aandacht en warmte staat centraal in dit hotel van Cathy van de Garde. Overnachting in superieur kamer. Welkomstdrankje, 2 x uitgebreid ontbijt is inbegrepen en 1 x culinair 3-gangen diner op zaterdagavond en onbeperkt koffie, thee, water. Gebruik sauna inbegrepen. Fietshuur is mogelijk en massage op aanvraag. Bijdrage bij gedeelde 2 persoonskamer (losse bedden) 325,-. Toeslag kamer alleen 25,-. Wil je alleen zaterdag en zondag meedoen (1 overnachting) dan is de bijdrage 249,-.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindfulness retreat aan zee op Vlieland 

Dit weekend kun je weer boeken op:
Vrijdag 26 tot en met 28 februari 2021

vrijdag 
vanaf 15 uur inchecken
17.00 uur welkomst drankje en kennismaking
diner op eigen gelegenheid
21.00 uur meditatie aandacht en aanwezig zijn

zaterdag 
8.30 uur uur ochtend- en bewegingsmeditatie aan zee
(zeeduik voor de liefhebber)
9:30 uur ontbijt
12.00 – 12.30 uur stiltewandeling, loopmeditatie en lunch (je krijgt een lunch-pakketje mee)
21.30 liggende meditatie voor het slapen gaan
vrije tijd

zondag
8. 30 – 9.30 uur compassie- en bewegingsmeditatie
9.00 ontbijt
vrije tijd

Zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag ruimte om zelf of samen in te vullen. Fietshuur mogelijk via het hotel. Daarnaast is het mogelijk om een schoonheidsbehandeling of massage te boeken. Hierbij krijg je 10% korting als deelnemer. Gratis gebruik van sauna en zwembad (op reservering).

Corona-maatregelen
Hotel Seeduyn houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. Mocht het weekend wegens strengere maatregelen niet door kunnen gaan, of mocht je zelf klachten hebben gerelateerd aan Corona, dan blijft je boeking geldig voor een yoga-of mindfulness weekend tot eind 2021. De eerstvolgende staan gepland van 8-10 januari (yoga-weekend) en 26-28 februari (mindfulness).

Lees meer over dit weekend

 

 

 

 

 

Dit mindfulness weekend verblijf je in Westcord-hotel Seeduyn, gelegen aan het strand. Overnachting in superieur kamer. Welkomstdrankje, 2 x uitgebreid ontbijt is inbegrepen en 1 x 2-gangen diner op zaterdagavond. Lunchpakket op zaterdag tijdens de stiltewandeling, 10% korting op beautybehandelingen, gebruik sauna en zwembad, gratis busvervoer op het eiland, bagageservice van en naar de veerboot. Exclusief boottickets.  Bijdrage 249,-p.p obv 2 personen. Een-persoon: 349,- 

 

 

 

ja, ik wil mij graag aanmelden voor de volgende datum: