Stiltedagen Landhotel de IJsvogel, Legemeer Friesland

Een Stiltedag is een bijzondere ervaring. Als je langere tijd in stilte bent, kan het denken kalmeren. De meditaties op deze dag brengen je van 'doen' naar 'zijn' en nodigen je uit je identificaties en ideeën te doorzien. Als je met een groep in stilte brengt, ontstaat er een veld van aandacht, waardoor het gemakkelijker is om met je aandacht naar binnen te gaan. Uiteindelijk kun je steeds dieper verbinden met je essentie. Een intelligentie die vooraf gaat aan het denken:  volledig en vrij. 

“Hartelijk dank voor een heerlijke Stiltedag! Ik ben nog aan het nagenieten. Er is werkelijk niets waarvan ik denk, dat zou anders kunnen. Je hebt heel veel zorg en aandacht besteed aan elk detail en heb dat nergens zo meegemaakt! De warme zachte matjes, de ruimte, de plek, super fijn. De catering, werkelijk top! De meditaties, het gevoel dat je erin legt. je gaf geen meditatie, je was de meditatie ondanks dat je tussendoor ook muziek moest afspelen.  Het kaartje, de aandacht. En bovenal, de stilte… Fijn dat jij van een stiltedag ook echt een stiltedag maakt. Ik heb sinds lange tijd weer even contact kunnen maken met mezelf.”

– Margriet –data stiltedagen:

Zondag 10 oktober, 12 december 2021

Op de Stiltedag staat meditatie centraal en zijn we in stilte, ook tijdens het eten. Er is yin yoga, beweging en een stiltewandeling. Bijdrage 95,-
Inclusief koffie, thee, lekkers, culinaire lunch, smoothie en het gebruik maken van de lounge, buitenterras van het hotel. Sauna, zwembad onder voorbehoud. Je kunt eventueel zelf een overnachting bijboeken bij het hotel.

Programma Stiltedag

9:30 ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
10.00 – 10.30 uur meditatie
10.45 -12.00 uur stiltewandeling in het bos
12.30- 14.00 uur culnaire lunch en vrije tijd
14.00 – 14.30 uur meditatie
15.30 – 16.30 liggende yin yoga en meditatie
16.30 – smoothie
17.00 uur einde

De Stiltedagen worden gehouden bij landhotel de IJsvogel in het Friese Legemeer. Het hotel ligt tegenover het bos en midden in het Friese merengebied. Legemeer bestaat slechts uit 1 straat, hier heerst de rust en stilte. 

Bijdrage 

95,- inclusief koffie, thee, lekker, lunchbuffet en smoothie

Stiltedagen Friesland

Stiltedag  in Friesland Landhotel de IJsvogel

In het filmpje hieronder vertel ik meer over de stilte- en yogaretreats:

Lees in de volgende blogs over stilte als jouw essentie:

Kies voor de kracht van stilte

Mijn eerste Stiltedag bij Emilia Hollander


Ervaar wat een dag in stilte zijn met je doet en ontdek je diepere essentie als bewustzijn. Ik hoop je te ontmoeten in de stilte.
Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Ook als je nog vragen hebt, laat het me weten.