Grip op je werk

Training voor teams

Wil jij grip op je werk en op een goede manier omgaan met werkdruk zonder dat je langdurige gestresst wordt? Stress voorkomen doe je door anders te organiseren, bewuster te kiezen, meer focus en met meer plezier je werk te doen. Utopie? Zeker niet!  Kom met je team ervaren en ontvang handvatten en tips. In teamverband houd je elkaar scherp en na de training kun je elkaar blijven attenderen op manieren om grip op je werk te houden. 

Wat kun je verwachten? 

Een effectieve training van 1 dag waarin je ontdekt hoe je weer grip krijgt op je werk. Je leert hoe je bewustere keuzes kunt maken en hoe je de kracht van aandacht kunt inzetten. Deze training is ervaringsgericht. Je gaat niet luisteren naar een verhaal, maar zelf ontdekken, ervaren en doen. Onderdelen zijn: 

  • Grenzen stellen 
  • De kracht van aandacht
  • Stressreductie en omgaan met werkdruk
  • Focus op je doel
  • De werking van je brein
  • Energie in je werk
  • Zelf regie nemen
 

Na de training 

Na de training herken je eerder de signalen van stress en kun je stressvolle situaties beter reguleren. Je werkdruk vermindert doordat je anders organiseert. Je wint iedere dag tijd doordat je slimmer met aandacht en focus je werk doet. Je ontdekt de kracht van ontspanning ook tijdens werktijd. 

Voor wie?

Mensen met een kantoorfunctie, bijvoorbeeld managers, leidinggevenden, advisereurs, communiatieproffessionals, office- en sales  managers, HR-medewerkers, management assistentes, secretaresse, administratieve medewerkers, intercedenten.

Waar?

Landhotel de IJsvogel, Legemeer, Friesland. Het hotel ligt middenin de Friese natuur, bij het bos. Er is rust en stilte en het hotel heeft een sfeervolle ambiance en een culinaire keuken bekroond met het Lekker-certificaat.

Kosten 

325,- per deelnemer. Prijzen zijn inclusief koffie/thee en een (h)eerlijke lunch. 

Deze training geef ik samen met Christien Miedema. Zij helpt bedrijven grip te krijgen op hun werk en tijd en effectiever  te werken. Ik neem de deelnemers mee in technieken op het gebied van stressreductie, bewustzijn en ontspanning.

Ja, ik wil een kennismakingsgesprek!