wat je ten diepste bent, is vrede


ZIJNSONTMOETINGEN THUIS 

INSPIRATIE & MEDITATIE - DE INNERLIJKE WEG NAAR BEVRIJDING

MET MAAIKE 

JE BENT AL THUIS

We beleven onze dagelijkse realiteit vanuit het IK als middelpunt van onze wereld en zijn gefixeerd op denken en voelen. Dat is het 'rad van samsara', de voortdurende cyclus van het menselijk lijden. Soms zijn er overweldigende emoties of wordt je meegenomen in een verhaal. 

Totdat we onszelf herkennen als het altijd aanwezige bewuste ZIJN en uit het verzet of de identificatie met het verhaal te stappen. 

Afgescheidenheid ontstaat daar waar we iets niet willen toestaan, of te ervaren. In deze ontmoeting nodig ik je uit stil te staan, te vertragen, te doorvoelen en te doorzien. De uitnodiging is om elke situatie thuis te laten komen en te herinneren dat je nu vrij kunt zijn. 

Ik neem je mee in inspiratie, zelfonderzoek en vragen naar innerlijke vrijheid. Je kunt tevens een individuele vraag inbrengen of louter luisteren. Inspiratie vanuit non-dualiteit en zijnsorientatie. 

De online bijeenkomsten organiseer ik op dit moment elke derde vrijdag van de maand (los te volgen). Via Zoom. 
- vrijdag 21 juni 9.00 - 10.15 uur
- Zomerpauze
- vrijdag 19 sept 9.00 - 10.15 uur

MELD JE HIER AAN EN ONTVANG DE UITNODIGING IN JE MAIL.

Deze online sessies zijn op basis van donatie. Voor deelnemers van het online 52 weken jaarprogramma en aan de Jaartraining is deelname inbegrepen. Hartelijk dank!Interview over boek Stilte ZIJN

Hieronder vind je een informatie dat ik had met Patrick Kicken naar aanleiding van het verschijnen van mijn boek Stilte ZIJN. In dit interview bespreken we het proces van ontwaken, de zoektocht, bevrijding en het ontstaan van dit boek.