wat je ten diepste bent, is vrede

 MEDITATIES & STILTE ONTMOETINGEN ONLINE - ZONDAGOCHTEND


STILTE ONTMOETINGEN VERDIEPINGSGROEP

INSPIRATIE & MEDITATIE - VANUIT HUIS

TEN DIEPSTE BEN JE ALTIJD VRIJ

Wil je stilte integreren in jezelf, in je dagelijks leven? We zoeken het geluk in werk, relaties, vakanties, verstrooing. Maar dat is niet werkelijk en blijvend geluk. Werkelijk geluk is niet te vinden buiten jezelf, maar in de herkenning van je ware aard als stilte en vrede.

Meer stilte toelaten in je leven kan heel wat doen veranderen in je dagelijks leven. Zelfonderzoek en de shift maken naar bewustzijn, de herkenning van het altijd aanwezige gewaarzijn. Het geeft je de mogelijkheid om te kijken wat waarachtig is en het geeft helderheid en rust. Maar in je eentje ga je niet zo snel zitten. Samen zijn met een groep is heel krachtig. Je leert in dit zelfonderzoek ook van de vragen van de ander. En er ontstaat een veld van aandacht en verbinding vanuit het hart. 

In een stilte-ontmoeting maken we shift van doen naar zijn. Kijken we vanuit non-dualiteit naar vragen, alles wat ons bezig houdt. Er is een half uur stilte-meditatie, elke maand een thema waarin we delen en vragen stellen en coaching. Inspiratie en ontmoeting! Ik vind het fijn mensen samen te brengen in dit proces van ontwaken. 


MELD JE HIER AAN EN ONTVANG DE UITNODIGING IN JE MAIL. 

De online bijeenkomsten zijn elke derde zondag van de maand. Je ontvangt de link via Zoom de zaterdag van te voren. Je kunt zo vrijblijvend een keer meedoen met de Verdiepingsgroep om te kijken of het wat voor je is. Interview over boek Stilte ZIJN

Hieronder vind je een informatie dat ik had met Patrick Kicken naar aanleiding van het verschijnen van mijn boek Stilte ZIJN. In dit interview bespreken we het proces van ontwaken, de zoektocht, bevrijding en het ontstaan van dit boek.