wat je ten diepste bent, is vrede

verdiepingsgroep zelfrealisatie 


zelfrealisatie
De reis naar binnen


Jezelf realiseren als bewustzijn is de grootste vrijheid die je kunt vinden. Het is mijn grootste vreugde om met jou de reis naar binnen te maken. Om terug te keren naar de stilte en vrede in jezelf. Voor mij is dit de grootste ontdekking in mijn leven en deze reis verdiept zich steeds meer. Het is een reis naar leven in volledige overgave.

In het dagelijks is onze aandacht voortdurend buiten onszelf. We zoeken het geluk in werk, relaties, vakanties, verstrooiing. We leven vanuit het IK als middelpunt van de wereld. Volledig geïdentificeerd met al onze verhalen en rollen. Werkelijk geluk is niet te vinden buiten jezelf. Je kunt echter de vrede en stilte in jezelf ontdekken en je realiseren wat je werkelijk bent.

Zelfrealisatie. Je diepere essentie realiseren. Een deel van jou is eeuwig en altijd vrij. Het blijft onaangetast door welke omstandigheden dan ook. Het heeft geen leeftijd en geen naam. In jou is een volkomenheid en vrede die rust in zichzelf. In je essentie ben je bewustzijn. 

Voel je je aangesproken en is er een verlangen naar vrijheid en stilte? Welkom in deze verdiepingsgroep.


verdiepingsgroep zelfrealisatie


Hoe werkt het? 

Als je in een proces van wakker worden en zelfrealisatie zit, dan betekent dat dat je innerlijke referentiepunt steeds meer verschuift. Je innerlijke referentiepunt verschuift steeds meer van leven vanuit je hoofd: je ik-persoon naar leven vanuit je hart en het Zelf: je diepere essentie. 

Je referentiepunt in het dagelijks leven verschuift daarmee ook van leven met verkramping naar leven in volledige overgave. Dit proces kan een paar jaar duren en het kan eenzaam zijn of vervreemdend aanvoelen. Daarom vind ik het fijn om te zorgen voor verbinding, steun en inspiratie. 

De verdiepingsgroep komt 2-wekelijks bij elkaar -online op zondagochtend. We creëren in deze sessies een serene ruimte met elkaar voor verdieping en zelfonderzoek door middel van de stilte. Er is ruimte om te delen en je maakt in de stilte een diepere verbinding met je essentie en met werkelijk is. We creëren samen een bedding en een veld van aandacht waardoor het gemakkelijker is om een uur in stilte te zijn, dan thuis alleen. Daarnaast kun je gebruik maken van individuele begeleiding in dit programma omdat voor iedereen dit proces weer anders verloopt. Alles in je dagelijks leven is je materiaal. Hieronder lees je meer: 


 1

Online stilte ontmoeting

Tweewekelijkse online ruimte voor Zijn, meditatie, dialoog en stilte op zondagochtend 10-11 uur. De data vind je hier.

 2

Inspiratiemail met een meditatie

Je ontvangt 2-wekelijks een inspiratiemail met een meditatie.


3

Coaching

Elke maand een individuele coaching (online/studio in IJlst). Je kunt mij bovendien appen als je even vast-zit. 

5

Lees- en luistermateriaal

Je ontvangt lees- en luistermateriaal passend bij jouw proces. 


 4

Korting 


10 % korting op Stiltedagen, yogaworkshops en retreats.

6

Mijn boek 'Liefde voor Stilte & Bewustzijn'

Je ontvangt ook mijn boek 'Liefde voor Stilte & Bewustzijn'.


Je doet mee per kwartaal en daarna kijk je of je weer verder wilt. De bijdrage is 340,- per kwartaal (85,-per maand). Naast de online stilte-ontmoetingen, ontvang je 4 coachings en ben ik beschikbaar voor je via de app als je even vast-zit. Omdat de eerste groep een pilotgroep is, kun je in mei, juni, juli en augustus meedoen voor 247,-. Daarna loopt de groep door in sept, okt, nov, dec 2021. Je ontvangt bij aanmelding een uitnodiging voor een intake.  

Wil je mee doen of meer informatie? Vul het formulier hieronder in en ik neem zsm contact met je op.