alles wat je zoekt, is in jezelf aanwezig

Bewustzijnscoaching

Alles wat je zoekt is in jezelf aanwezig. Alles wat je nodig hebt, is al in jezelf aanwezig. Je kunt het vinden, als je de reis naar binnen maakt. Verlang jij naar meer vrijheid en ontspanning? Wil je meer bezieling in je leven, werken vanuit je hart of verlang je naar innerlijke rust? Je bent welkom in mijn studio op de Werf in IJlst Friesland. Ik ben tevens beschikbaar voor online coaching als je verder weg woont. 

Je kunt een berichtje sturen via onderstaand contactformulier. Ik ben nieuwsgierig naar wie jij bent. Welkom. 

“Maaike voelt haarfijn aan waar je niet vanuit jezelf leeft, maar vanuit het denken, verwachtingen en ego-patronen. Ze brengt je terug naar jezelf, naar je hart en naar de stilte in jezelf. Ze werkt met je op ziels- en eenheidsniveau en dat maakt de coaching zo effectief. Het coachingstraject heeft me veel helderheid en innerlijke rust gebracht. Het gaat niet om vaardigheden, technieken of verbetertrajecten, maar om wat jij ten diepste bent en weet en wat je zielspotentieel is.

Sjoukje


Coachingstrajecten 

Verbinding met jezelf en met je omgeving. Vitaliteit. Werken vanuit je potentieel en bezieling. 

Een coachingstraject gericht op bewust leiderschap. Bewust leiderschap wil zeggen dat je regie neemt in je leven en mensen inspireert vanuit authenticiteit, bewustzijn en verbinding. 

Voor wie dieper wil kijken en verlangt naar innerlijke vrijheid. Je essentie ontdekken als bewustzijn en vrede. 

Een coachingstraject gericht op het realiseren van je essentie als bewustzijn en de integratie daarvan in je dagelijks leven. Coaching vanuit de non-dualiteit: alles is eenheid, open en totaal. 

Lees meer over zelfrealisatie in deze blog

alleen met je hart kun je helder kijken