Coachingstrajecten 

Alles wat je zoekt is in jezelf aanwezig. Alles wat je nodig hebt, is al in jezelf aanwezig. Je kunt het vinden, als je de reis naar binnen maakt. Verlang jij naar meer vrijheid en ontspanning? Zit je in een proces van ontwaken of zoek je meer bezieling en verbinding? Er zijn twee wezenlijke vragen in je leven die je kunt stellen: Wie of wat ben ik? Wat doe ik hier? 

Je bent welkom in mijn studio op de Werf in IJlst Friesland. Ik ben tevens beschikbaar voor online coaching als je verder weg woont. Je kunt een berichtje sturen via onderstaand contactformulier. Ik ben nieuwsgierig naar wie jij bent.

Welkom. 


Coachingstraject op maat

Verbinding met jezelf en leven vanuit vrijheid. 

intake en 6 sessies, 1250,- voor bedrijven, 795,- particulier

Je wilt niet langer leven vanuit beknellingen en beperkingen. Je verlangt naar ruimte, vrijheid en rust. In de coaching kijken we naar patronen die je hebt aangeleerd. We nemen je overtuigingen onder de loep en je krijgt helder zicht op waar je jezelf ondermijnt. Ik daag je uit om vanuit je hart te leven en vrij te zijn, ook als je in een grote verandering zit. 

Losse sessie voor rust & helderheid

Als je vastloopt en van slag bent in een situatie in je dagelijks leven. Deze sessie brengt je weer rust en helderheid.
Losse sessie: 105,-

Soms gebeurt er iets in je dagelijks leven, waardoor je van slag bent. We werken met deze verstoringen en kijken in deze sessie hoe je hierin rust en overgave kunt ervaren. Je krijgt dieper inzicht in de situatie en waarom je van slag bent en leert aanwezig zijn in grote veranderingen of emoties. Na de sessie heb je dieper inzicht gekregen en ervaar je meer overgave en kracht. 

Ontwaken: zelfrealisatie

De belangrijkste vraag die je kunt stellen in je leven is de vraag: wie ben ik? In mijn boek Stilte ZIJN beschrijf ik dit proces. 

Traject naar draagkracht en op maat. 

In een proces van ontwaken verandert je kijk op de wereld radicaal. Vroeger dacht je dat jij het middelpunt was van je leven en dat jij de hoofdpersoon was van je verhaal. Het proces van ontwaken brengt je naar een radicale shift in je referentiepunt. Je realiseert je dat je essentie liefde en bewustzijn is. Het brengt je bij het niet-weten, een diepere Waarheid en de totale overgave aan het leven zelf. Ontwaken is een intens proces van destructie en loslaten en ik ben beschikbaar voor je in dit proces. 

coachingstraject zelfrealisatie

Herstel bij burn-out en reintegratie

Ik begeleid je bij herstel van burn-out en reintegratie naar werk 
intake en 4 - 8 sessies 425,- / 760,- / 1250,- voor bedrijven. 

Te lang ben je doorgegaan. Je lichaam roept je halt toe. Een burn-out is een crisis maar ook een roep naar verandering. Ik benader burn-out als een overbelasting van je zenuwstelsel en neem je mee op de weg naar herstel met mijn ervaring uit yoga, lichaamswerk en mindfulness. We kijken naar patronen die je hebben ondermijnd en je kiest nu voor een nieuwe weg: leven en werken vanuit balans.  (inclusief audio's en werkboek)

Jouw zielsmissie realiseren

Waarom ben jij hier? Wat is jouw missie? Waar ga jij op aan? Wat maakt dat je ogen gaan stralen? Ik help je je zielsmissie te leven en vorm te geven in je dagelijkse praktijk.
Intake en 4-6 sessies 595,- / 795,-

Er is niemand zoals jij. Jij bent hier gekomen om een stukje licht te brengen. Hiervoor hoef je alleen maar te worden wie je bent. Jezelf helemaal te zien en te ontvangen. Te ontdekken waar jij van gaat stralen en je hart volgen in je werk of prive. Misschien wil je een activiteit of bedrijf starten waar je zielsblij van wordt. We gaan samen zorgen dat dit werkelijkheid wordt. 

Rust in je hoofd, rust vinden in je zelf 

Leren mediteren, rust vinden in je hoofd.
intake en 4 - 8 sessies 425,- / 760,- / 1250,- voor bedrijven. 

Heb je het gevoel dat je hoofd overloopt? Heb je veel gedachten en wil je meer rust ervaren? Ik leer je meditatie- en ademoefeningen die je helpen ontspannen. Je leert gedachten doorzien en contact maken met de stilte in jezelf. Je herkent dat je gewaarzijn bent en leert bewuster aanwezig te zijn in het hier en nu: altijd vrij. Ook kun je bij mij individueel de 8-weekse mindfulness training volgen (inclusief audio's en werkboek). 

“Maaike voelt haarfijn aan waar je niet vanuit jezelf leeft, maar vanuit het denken, verwachtingen en ego-patronen. Ze brengt je terug naar jezelf, naar je hart en naar de stilte in jezelf. Ze werkt met je aan levensvragen vanuit de vragen: Wie ben ik? Wat kom ik hier doen? Ze brengt je thuis in jezelf. Het coachingstraject heeft me veel helderheid en innerlijke rust gebracht. Het gaat niet om vaardigheden, technieken of verbetertrajecten, maar om je essentie als bewustzijn. Je leert anders te kijken, aanwezig te zijn en er ontstaat meer lichtheid en moeiteloosheid in je dagelijks leven.  Ik ervaar nu een diepe rust en vertrouwen. - Sjoukje

Lees meer over zelfrealisatie in deze blog

alleen met je hart kun je helder kijken