Acces Bars

helderheid en ontspanning

Een helder hoofd en ‘reset’ voor je lichaam

 

Wat is Acces Bars ?

 

Een Acces Bars™ sessie ervaren is een bijzondere ervaring. Het effect van een ontspannen  massage, met een leeg en helder hoofd. Door de aanraking van 32 drukpunten op je hoofd zet je een energetisch lichaamsproces aan dat belemmerende overtuigingen opschoont. Elk drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Een sessie zorgt voor een ‘reset’ van ideeën, overtuigingen, emoties die liggen opgeslagen.

 

Access Bars is een mooie methode om te helpen ontspannen en geeft meer rust en ruimte in hoofd en lijf. Tijdens en direct na de behandeling ervaar je een ontspannen gevoel en dit kan dagen aanhouden. Daarnaast geeft de behandeling je vaak meer energie, je voelt je fit en uitgerust. Ook slapen veel mensen beter na 1 of meerdere behandelingen. Bars zijn energiebanen op en rondom het hoofd en bevatten 32 drukpunten. In deze banen (Bars) zitten alle gedachten, emoties, overtuigingen die we op een bepaald moment in ons leven als waarheid hebben omarmd. Je kunt deze interne ‘programma’s’ vergelijken met een harde schijf op je computer waarin alles ligt opgeslagen.

 

Hoe werkt het? Een sessie duurt ruim een uur. Je ligt met kleding aan op de massagetafel en ik raak met mijn handen je hoofd aan. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen ze hun lading loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen. Tijdens de behandeling wordt er niet gesproken, je bent wakker en aanwezig, maar in een diepe ontspanning, verruimd bewustzijn. Het mooie is dat deze techniek heel direct is en je niets hoeft te doen. Als we in contact zijn met deze diepere laag in ons bewustzijn lossen beperkingen vanzelf op.

 

Een Access Bars®-sessie voor kinderen t/m 15 jaar (30,- voor 45 min) en volwassenen (55,- voor ruim 1 uur inclusief coaching).

 

Ja, ik wil een kennismakingsgesprek