acces bars: rust en helderheid


Acces Bars: voor rust en helderheid

Een Acces Bars™ sessie ervaren is een bijzondere ervaring. Acces Bars geeft je rust en helderheid in je hoofd. Het effect van een ontspannen massage, met een leeg en helder hoofd. Door de aanraking van 32 drukpunten op je hoofd zet je een energetisch lichaamsproces aan. Hierdoor schoon je  belemmerende overtuigingen op. Elk drukpunt staat voor een specifieke context in je leven.

Access Bars is een mooie methode om te helpen ontspannen in je lichaam en geeft direct rust en helderheid in je hoofd.  Als resultaat van de behandeling ervaar je een ontspannen gevoel en dit kan dagen aanhouden.

Daarnaast geeft de behandeling je vaak meer energie, je voelt je fit en uitgerust. Als gevolg van een Acces Bars slapen veel mensen beter. Bars zijn energiebanen op en rondom het hoofd en bevatten 32 drukpunten. In deze banen (Bars) zitten alle gedachten, emoties, overtuigingen die we op een bepaald moment in ons leven als waarheid hebben omarmd. Je kunt deze interne ‘programma’s’ vergelijken met een harde schijf op je computer waarin alles ligt opgeslagen. Je kunt je voorstellen dat er meer rust in je hoofd ontstaat als je de harde schijf wist.

 

Hoe werkt het?

Hoe werkt het? Een sessie duurt ruim een uur. Je ligt met kleding aan op de massagetafel en ik raak met mijn handen je hoofd aan. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen ze hun lading loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer rust in je hoofd. Bovendien krijg je de energie die eerst ‘opgeslagen’ was weer terug!

Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Gedachten, overtuigingen zorgen voor spanning in je hoofd en je lichaam. Door de aanraking van de drukpunten ontstaat er rust in je hoofd. Bovendien brengt Acces Bars je in contact met de diepere stilte in jezelf.

Tijdens de behandeling wordt er niet gesproken, je bent wakker en aanwezig, maar in een diepe ontspanning, verruimd bewustzijn. Het mooie is dat deze techniek heel direct is en je niets hoeft te doen. Als we in contact zijn met deze diepere laag in ons bewustzijn lossen beperkingen vanzelf op.

 

Bijdrage

Een Access Bars®-sessie voor kinderen t/m 15 jaar (45,- voor 45 min) en volwassenen (85,- voor ruim 1 uur inclusief coaching).

Combineer een Acces Bars met een traject bewustzijnscoaching. Je krijgt dan een van de vijf of zeven sessies cadeau.

Je kunt een Acces Bars aanvullend combineren met een coaching. In bewustzijnscoaching kijken we naar je belemmerende overtuigingen zodat je ze in het dagelijks leven sneller kunt herkennen. Als je Acces Bars wilt combineren met een coachingstraject van vijf of zeven sessies (inclusief intake), dan ontvang je daarvan 1 coachingsessie cadeau (ter waarde van 95,- incl. BTW)

acces bars geeft rust in je hoofd

Acces Bars geeft rust in je hoofd en een reset voor je lichaam.