intuïtieve yoga

intuïtieve yoga

Intuïtieve yoga in Sneek is een prettige bewegingsvorm die je lichaam en spierkracht versterkt en je souplesse en kracht geeft. Je leert je lichaam en alles wat er is bewust ervaren, met al je zintuigen. Een moment voor jezelf waarin je kunt opladen met nieuwe energie. Door het beoefen van yoga wordt je bewust. Bewust van je lichaam, bewust van je denkpatronen en de keuzes die je maakt. Het daagt je uit om meer vanuit je gevoel te leven en je hart te volgen.

Op een dieper niveau brengt yoga je in contact met je essentie en je intuïtie. Door middel van meditatieoefeningen leer je de controle van het denken los te laten en kun je verbinden met je intuïtie. Intuïtie komt voort uit je ziel en is trouw aan wie je in essentie bent. Yoga brengt je bij eenheid en de stilte in jezelf. Yoga is dus veel meer dan een fysieke bewegingsvorm. 

Het leert je beter omgaan met spanning, emoties en steeds weer teruggaan naar jezelf en vertrouwen. Intuïtieve yoga brengt je in contact met je lichaam, hart en ziel en bestaat uit een combinatie van de houdingen uit de hatha-yoga, oefeningen met energie (het energetische lichaam), bewegingsmeditatie en mindfulness.

Intuïtieve yoga
woensdagavond 19.00 - 20.15 uur
blok I 31 augustus tot en met 14 december 2022
blok II wo 11 januari tot en met 5 april 2023
blok III wo 12 april tot en met 12 juli 2023
In de schoolvakanties vervallen de lessen. 
je kunt tussentijds ook instromen.
Body & Mind Center Sneek


woensdagavond
Blok I 16 lessen 192,-
Blok II 12 lessen 144,-
Blok I en II 312,-(2 lessen gratis)
Blok III 12 lessen 144,-
Gehele jaar 444,- (3 lessen gratis)
Je kunt tevens losse lessen meedoen via Zoom vanuit je huiskamer (14,-)