Intuïtieve yoga

Intuïtieve yoga is een prettige bewegingsvorm die je lichaam en spierkracht versterkt en je souplesse en kracht geeft. Je leert je lichaam en alles wat er is bewust ervaren, met al je zintuigen. Een moment voor jezelf waarin je kunt opladen met nieuwe energie. Door het beoefen van yoga wordt je bewust. Bewust van je lichaam, bewust van je denkpatronen en de keuzes die je maakt. Het daagt je uit om meer vanuit je gevoel te leven en je hart te volgen.

 

Op een dieper niveau brengt yoga je in contact met je essentie en je intuïtie. Door middel van meditatieoefeningen leer je de controle van het denken los te laten en kun je verbinden met je intuïtie. Intuïtie komt voort uit je ziel en is trouw aan wie je in essentie bent. Yoga brengt je bij eenheid en (gewaar)Zijn, de stilte in jezelf.

 

Intuïtieve yoga brengt je in contact met je lichaam, hart en ziel en bestaat uit een combinatie van de houdingen uit de hatha-yoga, oefeningen met energie (het energetische lichaam), bewegingsmeditatie en mindfulness.

 

Wanneer?

De lessen zullen tot 19 januari online zijn en dan kun je een losse les volgen voor 10,- via Zoom. Daarna start het blok weer in de zaal en zullen onderstaande bedragen aangepast worden.

Doorlopend instromen mogelijk.  Blok II wo 6 jan – wo 31 maart 138,- (12 lessen) 
Blok III wo 7 april – 1 juli 138,- (12 lessen)
In de voorjaarsvakantie (22 tot en met 28 februari en meivakantie (1 t/m 9 mei) is er geen les. 
Je kunt eerst een gratis proefles volgen en later instromen dan betaal je een relatief deel van het abonnement.

Elke woensdagavond om 19.00 uur Body & Mind Center Sneek. 

 

Ja, ik wil een gratis proefles!