intuïtieve yoga

intuïtieve yoga

Intuïtieve yoga in Sneek is een prettige bewegingsvorm die je lichaam en spierkracht versterkt en je souplesse en kracht geeft. Je leert je lichaam en alles wat er is bewust ervaren, met al je zintuigen. Een moment voor jezelf waarin je kunt opladen met nieuwe energie. Door het beoefen van yoga wordt je bewust. Bewust van je lichaam, bewust van je denkpatronen en de keuzes die je maakt. Het daagt je uit om meer vanuit je gevoel te leven en je hart te volgen.

Op een dieper niveau brengt yoga je in contact met je essentie en je intuïtie. Door middel van meditatieoefeningen leer je de controle van het denken los te laten en kun je verbinden met je intuïtie. Intuïtie komt voort uit je ziel en is trouw aan wie je in essentie bent. Yoga brengt je bij eenheid en de stilte in jezelf. Yoga is dus veel meer dan een fysieke bewegingsvorm. 

Het leert je beter omgaan met spanning, emoties en steeds weer teruggaan naar jezelf en vertrouwen. Intuïtieve yoga brengt je in contact met je lichaam, hart en ziel en bestaat uit een combinatie van de houdingen uit de hatha-yoga, oefeningen met energie (het energetische lichaam), bewegingsmeditatie en mindfulness.

wanneer?


Elke woensdagavond van 19.00 - 20.15 uur in het Body & Mind Center Sneek.


blok I 1 sept tot en met 22 december
16 lessen 188,- 


blok II woensdagvond 12 jan tot en met 13 april 2022
13 lessen 152,-


blok III woensdagavond 20 april tot en met 5 juli 2022
10 lessen 117,-

Boek je blok I en II: 1 les gratis totaal 328,-
Boek je gehele jaar:  457,- (2 lessen gratis)
Je kunt tevens losse lessen meedoen via Zoom vanuit je huiskamer (15,-) 


Aanmelden via info@maaike-dijkstra.nl of onderstaand contactformulier.