stilte en rust in jezelf ervaren

stiltemeditaties, retreat aan zee & yogaweekenden

Brandt er bij jou een verlangen naar waarheid? Wil je stilte en rust in jezelf ervaren? Is er een verlangen om te leven vanuit je essentie? Ik nodig je uit stil te staan en dieper in jezelf te kijken. Je aandacht naar binnen te brengen en innerlijke vrede te vinden. Hieronder vind je de agenda van retreats en bijeenkomsten. Daarnaast geef ik vanaf september elke derde zondagochtend van de maand een webinar waarin ontwaken centraal staat. 

“Hartelijk dank voor een heerlijke Stiltedag! Ik ben nog aan het nagenieten. Er is werkelijk niets waarvan ik denk, dat zou anders kunnen. Je hebt heel veel zorg en aandacht besteed aan elk detail en heb dat nergens zo meegemaakt! De warme zachte matjes, de ruimte, de plek, super fijn. De catering, werkelijk top! De meditaties, het gevoel dat je erin legt. je gaf geen meditatie, je was de meditatie ondanks dat je tussendoor ook muziek moest afspelen.  Het kaartje, de aandacht. En bovenal, de stilte… Fijn dat jij van een stiltedag ook echt een stiltedag maakt. Ik heb sinds lange tijd weer even contact kunnen maken met mezelf.”

– Margriet –


Samen zijn in waarheid: maandelijkse online ontmoeting over ontwaken - Verdiepingsgroep
Elke derde zondagochtend van de maand van 10.00 - 12.00 uur kun je deelnemen aan de online stilte-ontmoetingen van de Verdiepingsgroep. Centraal staat zelfonderzoek en de herkenning van je ware aard als stilte en vrede. Elke maand staat een ander thema centraal. We zijn samen in stilte en er is ruimte voor vragen en delen. 

Houd jij meer van fysieke bijeenkomsten? Kom dan naar een retreat of stiltedag. Zie de agenda hieronder. 


Agenda 2022 & 2023

24 - 26 maart 2023

Hotel Seeduyn Vlieland

Yoga, stilte en meditatie. De verbinding met jezelf ervaren op Vlieland. 

3 - 5 februari 2023

Hotel Seeduyn Vlieland

Een weekend waarin je kunt verstillen. Centraal staat de realisatie van je ware aard als vrede. 

elke maand online
vanaf 30 okt

Elke 3e zondag van de maand. Vragen, ontmoeten, stilte vanuit non-dualiteit.

13 - 15 jan 2023

Yoga om verbinding te maken met de stilte en rust in jezelf aan zee op Vlieland.

zelfrealisatie bewustzijn stiltedag