stilte en rust in jezelf ervaren

retreat aan zee, stilte & yogaweekenden

Brandt er bij jou een verlangen naar waarheid? Wil je stilte en rust in jezelf ervaren? Is er een verlangen om te leven vanuit je essentie? Ik nodig je uit stil te staan en dieper in jezelf te kijken. Je aandacht naar binnen te brengen en innerlijke vrede te vinden. Hieronder vind je de agenda van retreats en bijeenkomsten. Daarnaast geef ik elke derde zondagochtend van de maand een stilte-ontmoeting online waarin ontwaken centraal staat. 

“Hartelijk dank voor een heerlijke Stilteweekend! Ik ben nog aan het nagenieten. De meditaties, het gevoel dat je erin legt. je gaf geen meditatie, je was de meditatie, ik werd de meditatie. De stilte-wandeling in het bos was heel bijzonder, ik voelde de eenheid met de natuur en alles om me heen. Het kaartje, de warme aandacht en heerlijk eten. Bovenal, de stilte als mijn diepste essentie… De herkenning van alles wat je beschrijft in je boek Stilte ZIJN. De verdieping die ik mocht ervaren in mijzelf, ik voel een diepe rust, vrijheid en vertrouwen.”

Margriet volgde een Stilte/Zijnsweekend

“Keer naar binnen... en herinner je de stralende stilte van je diepere wezen. Wat hebben we een fantastisch yogaweekend gehad bij Maaike op Vlieland. Ik ben een echte Vlieland-fan. Ik geniet enorm van wandelingen over het strand, langs het wad, door de bossen, naar de vuurtoren en van de ochtendip in zee. Maar het fijnste vond ik de lessen van Maaike. De lessen zijn mooi opgebouwd. Op vrijdag beginnen met aarden, gronden om aan te komen. Op zaterdagochtend, flow en beweging en zaterdagmiddag innerlijke kracht. Om op zondag af te sluiten met een les gericht op eenheid en het hart. In vond het een een heerlijk weekend, waarin ik dichter bij mezelf ben gekomen. Ik voelde daadwerkelijk de stilte in mezelf. Wat een geschenk, een cadau. Ik gun dit iedereen van harte. 

Marion volgde samen met haar dochter Lisanne een retreat aan zee. 


Agenda 2024

22 - 24 mrt 2024

Hotel Seeduyn Vlieland

Yoga, stilte en meditatie. De verbinding met jezelf ervaren op Vlieland. 

22-24 november 2024

Hotel Seeduyn Vlieland

Een weekend gericht op non-dualiteit en zelfrealisatie. We zijn wat langer in stilte, maar tussentijds wordt er wel gesproken. 

19 - 21 april 2024

Hotel Seeduyn Vlieland

Yogaweekend waarin de verbinding met jezelf en je hart centraal staat. Gezelligheid, vrije tijd en vier yogasessies. 

Sneek

aanmelden voor 6 okt '24

Jaargroep gericht op meditatie zelfonderzoek en bevrijding. Voor wie dieper wil kijken en wil leven vanuit verlichting.

Hemels Hemelum

zaterdag 15 juni 2024


Een dag in een groep in Stilte zijn, brengt je van het denken naar de stilte van je hart.

zondag 17 maart Oudega

Stilte-ontmoeting in huiselijke sfeer bij Ananto en Maaike. Van 10 tot 11. Daarna is er soep en lunch. Meld je aan via info@maaike-dijkstra.nl

zelfrealisatie bewustzijn stiltedag