stilte in jezelf ervaren

stiltedagen, stiltemeditaties, retreat aan zee & yogaweekenden

Brandt er bij jou een verlangen naar waarheid? Wil je stilte en rust in jezelf ervaren? Is er een verlangen om te leven vanuit je essentie? Ik nodig je uit stil te staan en dieper in jezelf te kijken. Je aandacht naar binnen te brengen en innerlijke vrede te vinden. Hieronder vind je de agenda van retreats en bijeenkomsten. Daarnaast geef ik vanaf september elke eerste zondagochtend van de maand een webinar waarin ontwaken centraal staat. 

“Hartelijk dank voor een heerlijke Stiltedag! Ik ben nog aan het nagenieten. Er is werkelijk niets waarvan ik denk, dat zou anders kunnen. Je hebt heel veel zorg en aandacht besteed aan elk detail en heb dat nergens zo meegemaakt! De warme zachte matjes, de ruimte, de plek, super fijn. De catering, werkelijk top! De meditaties, het gevoel dat je erin legt. je gaf geen meditatie, je was de meditatie ondanks dat je tussendoor ook muziek moest afspelen.  Het kaartje, de aandacht. En bovenal, de stilte… Fijn dat jij van een stiltedag ook echt een stiltedag maakt. Ik heb sinds lange tijd weer even contact kunnen maken met mezelf.”

– Margriet –


Samen zijn in waarheid: maandelijkse webinar over ontwaken - Verdiepingsgroep
Vanaf vrijdag 18 september geef ik elke maand  op vrijdagochtend van 10.00 - 12.00 uur een webinar over ontwaken en non-dualiteit. Elke maand staat een ander thema van ontwaakt bewustzijn centraal. Ik vind het fijn om mensen met elkaar in verbinding te brengen die op dit pad zijn. We zijn samen in stilte en er is ruimte voor vragen en delen. kunt je hier alvast inschrijven dan ontvang je de aankondigingen en de link voor Zoom. 

Houd jij meer van fysieke bijeenkomsten? Kom dan naar een retreat of stiltedag. Zie de agenda hieronder. 


Agenda 2022

23 - 25 sept 2022

Hotel Seeduyn Vlieland

Een weekend stilte ervaren op Vlieland aan zee. 12 - 13 november 2022

de Hemrik Friesland

Een weekend over ontwaken in de prachtige Friese bossen. New Eden is een bijzondere krachtplek. 

zondag 26 juni New Eden

de Hemrik Friesland

Een zomerse mini-retreat met yoga & stiltemeditatie gericht op het hart.


25 -27 nov 2022

Yoga om verbinding te maken met de stilte in jezelf op het prachtige eiland Vlieland.


zelfrealisatie bewustzijn stiltedag