stilte en rust in jezelf ervaren

retreat aan zee, stilte & yogaweekenden

Brandt er bij jou een verlangen naar waarheid? Wil je stilte en rust in jezelf ervaren? Is er een verlangen om te leven vanuit je essentie? Ik nodig je uit stil te staan en dieper in jezelf te kijken. Je aandacht naar binnen te brengen en innerlijke vrede te vinden. Hieronder vind je de agenda van retreats en bijeenkomsten. Daarnaast geef ik elke derde vrijdagochtend van de maand een Zijns-ontmoeting online waarin ontwaken en innerlijke vrijheid centraal staat. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan. 

“Hartelijk dank voor een heerlijke Stilteweekend! Ik ben nog aan het nagenieten. De meditaties, het gevoel dat je erin legt. je gaf geen meditatie, je was de meditatie, ik werd de meditatie. De stilte-wandeling in het bos was heel bijzonder, ik voelde de eenheid met de natuur en alles om me heen. Het kaartje, de warme aandacht en heerlijk eten. Bovenal, de stilte als mijn diepste essentie… De herkenning van alles wat je beschrijft in je boek Stilte ZIJN. De verdieping die ik mocht ervaren in mijzelf, ik voel een diepe rust, vrijheid en vertrouwen.”

Margriet volgde een Stilte/Zijnsweekend

“Keer naar binnen... en herinner je de stralende stilte van je diepere wezen. Wat hebben we een fantastisch yogaweekend gehad bij Maaike op Vlieland. Ik ben een echte Vlieland-fan. Ik geniet enorm van wandelingen over het strand, langs het wad, door de bossen, naar de vuurtoren en van de ochtendip in zee. Maar het fijnste vond ik de lessen van Maaike. De lessen zijn mooi opgebouwd. Op vrijdag beginnen met aarden, gronden om aan te komen. Op zaterdagochtend, flow en beweging en zaterdagmiddag innerlijke kracht. Om op zondag af te sluiten met een les gericht op eenheid en het hart. In vond het een een heerlijk weekend, waarin ik dichter bij mezelf ben gekomen. Ik voelde daadwerkelijk de stilte in mezelf. Wat een geschenk, een cadau. Ik gun dit iedereen van harte. 

Marion volgde samen met haar dochter Lisanne een retreat aan zee. 


Agenda 2024 - 2025

7 juni en 5 juli 2024
1 dag retreat 18 aug en 15 sept

Begin je dag magisch bij Farsk. We starten met buitenyoga en daarna ben je welkom in de yurt voor een stilte-meditatie. Geniet met al je zintuigen op deze prachtige buitenplek Farsk.

Online ontmoeting Thuis
met Maaike 21 juni

Elke 3e vrijdag van de maand online ontmoeting. Van verkramping naar bevrijding aan de hand van vragen en meditatie. Meld je hier aan.

boek Stilte Z I J N

Samen komen in Stilte, Oudega
Zondag 2 & 23 juni 10 - 11.00 samenkomen in kleine groep.  

We komen samen en zijn een uur in stilte. Daarna ruimte voor delen en koffie/thee. Soms met lunch.  In een informele sfeer verbinding met gelijkgestemden. 

Yoga & meditatie zomerretreat Terschelling
29 - 31 aug 2025 Volkshogeschool Hoorn  

Yoga & meditatieretreat in de bossen van Hoorn vlakbij zee. 

Veel vrije tijd en aandacht voor de verbinding met je hart en stilte. 

Je bent altijd vrij

Zelfrealisatie en bewustzijnsontwikkeling. Dit is de tijd om wakker te worden. In de coaching kijk ik met je mee en  breng ik je naar het licht en de vrede in jezelf. Ten diepste ben je altijd vrij. 

Een dag in Stilte ZIJN brengt je voorbij het denken, thuis in het hart van je bestaan. Stiltedag op een hemelse plek in Gaasterland, Friesland.

Vlieland 11 - 13 okt 24
Vlieland 7 - 9 april 25 

Een retreat waar je verbinding maakt met je hart, je essentie als stilte  en vrede. Yoga, meditatie en en stiltewandeling. Je verblijft in hotel Seeduyn direct aan zee. 

Vlieland 22 - 24 november 24
Vieland 31 jan - 2 februari 25 

Een retreat voor als je je meditatie wilt verdiepen en interesse hebt in zelfrealisatie en non-dualiteit. Langere stiltemeditaties in informele sfeer met veel vrije tijd. Je verblijft in hotel Seeduyn direct aan zee. 

zelfrealisatie bewustzijn stiltedag