jezelf en anderen leiden vanuit

verbinding & bewustzijn 


Coachingstraject bewust leiderschap

Bewustzijn leiderschap gaat over invloed uitoefenen op jezelf in je werk vanuit bewustzijn. In mijn coachings breng ik je in verbinding met jezelf.  Als je in verbinding bent met jezelf, precies zoals je bent, ontstaat er rust en vertrouwen. Mensen voelen dat en daarmee kun je anderen inspireren en in beweging brengen. Bewust leiderschap begint met het besef dat je jezelf inbrengt in elke situatie. En dat je zelf je wereld creëert. Niets is buiten jezelf.

Leiderschap en verbinding creëren is voor iedereen. Het gaat over verbindend denken en doen: de ego-reacties doorzien. Je neemt dit mee in je werk en prive. Je zult merken dat als je innerlijk verandert, de wereld om je heen verandert. De omgeving reageert anders op je en je voelt een basisvertrouwen en rust in jezelf.

Heb je genoeg van onrust en leven vanuit je hoofd? Maak dan weer verbinding met wie je echt bent in essentie en je hart. De wereld heeft mensen nodig die verbinding brengen en durven vanuit hun hart te leven. 

Ik was op zoek naar meer innerlijke balans. Met behulp van fijne en open gesprekken, in combinatie met meditatieoefeningen, hielp Maaike me om mijn innerlijke kracht weer naar boven te halen en beter af te stemmen op m’n intuïtie. Maaike kan goed luisteren, brengt je terug naar jezelf en begeleidt de sessies zonder oordeel. Een hele positieve ervaring! 

Renate Onderdelen van de coaching zijn:

  • Je fysieke balans, vitaliteit, lichaamsbewustzijn: hoe werkt je brein? inzicht in je fysiologie en werking van stress. Fysieke, mentale veerkracht en balans.
  •  Het denken en voelen en werking van lichaam, geest en bewustzijn. Verbinding ervaren en het denken doorzien. 
  •  Je patronen en overtuigingen kennen: welke realiteit creëer je? Wat geloof je in relatie naar jezelf en de omgeving. 
  •  De wijsheid van je hart en kracht van je intuïtie. Intuïtieve ontwikkeling, hartcoherentie en innerlijke rust ontwikkelen.
  • Bewust leiderschap: werken en leven vanuit verbinding.


Ik werk met meditatie, lichaamswerk, zelfonderzoek, non-dualiteit en systemische opstellingen. Je krijgt steeds meer inzicht in de werking van lichaam en geest, in patronen en overtuigingen en komt in contact met je essentie: wie je werkelijk bent. 


Bedrijven

Voor bedrijven maak ik een offerte op maat. Het programma Bewust Leiderschap of Mindfulness bestaat uit gemiddeld 6 sessies van gemiddeld 1,5 tot 2 uur en een intake. De bijdrage voor het traject is 1.500,- afhankelijk van het aantal sessies (uurtarief 125,-). Wil je een offerte of kennismaking? Mail mij dan via onderstaand formulier. 

Particulier

Vaak kun je dit traject bekostigen vanuit een opleidingsbudget.

Een coachingstraject is gericht op bevrijding van patronen die jou blokkeren om vanuit je hart te werken en te leven.  

Intake en 4 sessies: 595,-
Intake en 6 sessies :795,-
Losse coachingsessie 105,-
Losse coachingsessie via Zoom 95,-
Verheldering over een levensvraag, systemische opstelling of terug naar innerlijke rust in jezelf.
Voor zzp-ers: exclusief BTW en aftrekbaar als scholingskosten.

Gemiddeld duurt een coaching 1,5 - 2 uur. Je betaalt per sessie. 
alleen met je hart kun je helder kijken