yin yoga in sneek

Yin yoga brengt je aandacht naar binnen. Veel van onze activiteiten zijn naar buiten gericht. Ook veel yogavormen zijn yang: actief en dynamisch. Bij yin yoga blijf je langer in de houding. Dat maakt dat je bewust kunt gaan voelen in je lichaam en kunt waarnemen wat er in je leeft. Yin yoga heeft niet alleen effect op de spieren, maar vooral op het bindweefsel in je lichaam (fascia). Dit bindweefsel wordt op rek gebracht, waardoor het ruimte geeft aan de energiestromen die door je lichaam lopen. Yin yoga geeft vitaliteit, rust en heling bij spanningsklachten en zelfbewustzijn.

Lees hier waarom yin yoga je vitaliteit geeft.

wanneer?

Elke maandagochtend 9.15 – 10.30 uur in het Body & Mind Center Sneek. Je kunt nu nog meedoen tot en met maandag 5 juli. Kosten voor 5 lessen 60,- (van 7 juni t/m 5 juli). Losse les 15,-. Daarna starten de lessen weer in september. 

Meld je aan via info@maaike-dijsktra.nl


restorative (herstellende) yin en meditatie

Op maandagochtend is er van  10.45 -12.00 uur een les restorative yin en meditatie. In deze les doen we minder houdingen en houden deze langer aan. Je wordt ondersteund door kussens, zodat je lichaam helemaal kan verzachten en ontspannen. Deze les zorgt ervoor dat je het parasympatische zenuwstelsel activeert, verbonden met diep herstel van je lichaam. Ook geschikt als je wilt verdiepen en verstillen in de houding. Er is meer ruimte voor meditatie. Lees meer