Yin yoga

Yin yoga brengt je aandacht naar binnen. Veel van onze activiteiten zijn naar buiten gericht. Ook veel yogavormen zijn yang: actief en dynamisch. Bij yin yoga blijf je langer in de houding. Dat maakt dat je bewust kunt gaan voelen in je lichaam en kunt waarnemen wat er in je leeft. Yin yoga heeft niet alleen effect op de spieren, maar vooral op het bindweefsel in je lichaam (fascia). Dit bindweefsel wordt op rek gebracht, waardoor het ruimte geeft aan de energiestromen die door je lichaam lopen. Yin yoga geeft vitaliteit, rust en heling bij spanningsklachten en zelfbewustzijn.

Lees hier waarom yin yoga je vitaliteit geeft

Elke maandagochtend 9.15 – 10.30 uur en op woensdagavond 19.00 uur. Doorlopend instromen mogelijk. Je kunt een gemiste les inhalen bij een andere docent. Blok van 15 lessen voor 165,-. Losse les in overleg 12,50

Slow yin en meditatie

Heb je behoefte aan verstilling en verdieping? Ben je thuis van je werk of heb je veel spanning in je lichaam? Deze yin les maakt gebruik van de houdingen uit de ‘restorative yoga’ en geeft ruimte voor verstilling en heling. We doen minder houdingen dan in een reguliere les en je ondersteunt je lichaam met kussens. Zo kun je nog bewuster aandacht geven aan je lichaam, voelen en spanning loslaten. Er zijn twee langere begeleide meditaties en je geniet van de hartverwarmende muziek. Zo kun je je even helemaal opladen. Welkom!

Blok I (tot aan kerst), Blok II (tot aan Pasen), Blok II tot aan de zomervakantie. 15 lessen kosten 165,- per blok.

Als je nog niet weet welke of yoga iets voor je is kun je kiezen voor een kennismakingsserie van 3 lessen voor €25,- of 7 lessen voor €80,-. De 3 proeflessen volg je binnen 3 opeenvolgende weken. Losse les zijn mogelijk mits er plaats is voor €12,50 euro.

Ja, ik wil een gratis proefles!

14 + 14 =