Stiltedag  Heerlijk Hemelum

Stiltedag in Friesland: je essentie ontdekken als vrede

Realiseer de diepste vrijheid in jezelf

Geluk ligt niet buiten jezelf. Dit is wat we steeds horen: als je dit en dat bereikt, als je die reis maakt, als je dit product koopt, als je zo'n relatie hebt, als je een nieuwe baan hebt... dan zul je gelukkig zijn. Dit geluk is steeds voorwaardelijk. Totdat je dieper in jezelf gaat kijken en het onvoorwaardelijke geluk in jezelf ontdekt. Je ware natuur is geluk en vrede. 

Een dag in stilte zijn en niet spreken in een groep is een bijzondere ervaring. Je ontdekt een diepere innerlijke ruimte en rust in jezelf. Ingrediënten van de retreat zijn yoga, meditatie, inspiratie vanuit mijn boek Stilte ZIJN en zelfonderzoek (non-dualiteit), muziek, bewegingsmeditatie, wandeling en heerlijk eten. We spreken deze dag niet, zodat je de verhalen niet voedt. Hierdoor kun je dieper in verbinding komen met jezelf, voorbij het denken en al je identificaties. 

Welkom op deze prachtige warme locatie, waar je de liefde en aandacht voelt. Bekijk hier de locatie Heerlijk Hemelum.


“Hartelijk dank voor een heerlijke Stiltedag! Ik ben nog aan het nagenieten. Er is werkelijk niets waarvan ik denk, dat zou anders kunnen. Je hebt heel veel zorg en aandacht besteed aan elk detail en heb dat nergens zo meegemaakt! De warme zachte matjes, de ruimte, de plek, super fijn. De catering, werkelijk top! De meditaties, het gevoel dat je erin legt. je gaf geen meditatie, je was de meditatie ondanks dat je tussendoor ook muziek moest afspelen.  Het kaartje, de aandacht. En bovenal, de stilte… Fijn dat jij van een stiltedag ook echt een stiltedag maakt. Ik heb sinds lange tijd weer even contact kunnen maken met mezelf.”

– Margriet –


“Tijdens een retreat bij Maaike kom je helemaal tot jezelf. Heerlijk Hemelum is een paradijsje in Friesland, geborgen, warm en de stilte is hier voelbaar. Ik kwam los van mijn gedachten, mijn gevoel en mijn ik. Het was weldadig omdat te ervaren. Een openbaring om gedurende deze dag niet met elkaar in gesprek te gaan. Maar in stilte te Z I J N. Ik kan het iedereen aanraden een keer deel te nemen. Om de diepte en vrede in jezelf te ontdekken. 

– Gemma –

 

Stiltedag Heerlijk Hemelum: 


Zaterdag 15 juni 2024 

Programma

9.30 - 10.00 ontvangst, koffie en lekkers
10.30 - 11.30 stiltemeditatie
11.30– 12.30 stiltewandeling 
12.30 uur lunch

13.30 uur stilte in beweging en verbinding
14.15 - 15.00 uur liggende meditatie en hartmeditatie
15.30 - 16.30 uur yin yoga
16.30 - 17.00 uur afronding

De yoga is voor alle niveaus toegankelijk.  

De bijdrage voor de stiltedag is 111,- inclusief koffie en thee, lekkers, soep, salade en brood. Er is een eenvoudige lunch.  

Wil je langer in stilte ZIJN? Dan is het ZIJNSweekend op Vlieland iets voor jou. Met veel vrije tijd en ook ruimte voor gezelligheid.

DEZE STILTEDAG IS OP DIT MOMENT VOL. JE KUNT MIJ EEN MAILTJE STUREN DAN ZET IK JE OP DE WACHTLIJST.

Tip: de 1 - daagse retreat bij Farsk, Britswert met stiltemeditatie en yoga is op zondag 18 augustus en zondag 15 september. Hier is nog ruimte.  

"Het grootste geschenk wat je jezelf in je leven kunt geven is jezelf realiseren wat je diepste bent: oorspronkelijk en vrij. Als er een vuurtje in je brandt en je verlangt naar vrede, keer naar binnen en vergeet alles wat je niet werkelijk bent"

uit: Stilte Z i j n


Heb je vragen? Stel ze via onderstaand formulier.