retreat  New Eden

Retreat in de bossen: je essentie ontdekken als vrede

Realiseer de diepste vrijheid in jezelf 

Je verblijft in het prachtige retreat center New Eden in de Hemrik. In het voorjaar liep ik hier in het bos en ontdekte ik deze prachtige plek. Toen ik in de meditatie-ruimte kwam voelde ik ontroering, een bijzondere plek met een fijne energie.

Alles in dit retreat centrum is er op gericht om de verbinding met jezelf en de stilte in jezelf te ervaren. Dit stilteweekend is gericht op zelfrealisatie. Gedurende twee dagen zijn er stiltemeditaties waarbij je je aandacht naar binnen brengt. Dit zitten in stilte en volledig stoppen heeft mij in mijn eigen zoektocht het meeste gebracht. ngrediënten van de retreat zijn yoga en meditatie, zelfonderzoek (vanuit de non-dualiteit), samenzijn in een cirkel van stilte, muziek, dans, massage, boswandeling en heerlijk eten. De meditatieruimte is een stille ruimte, er wordt wel gesproken tijdens het eten en de vrije tijd. 

Geluk ligt niet buiten jezelf. Dit is wat we steeds horen: als je dit en dat bereikt, als je die reis maakt, als je dit product koopt, als je zo'n relatie hebt, als je een nieuwe baan hebt... dan zul je gelukkig zijn. Dit geluk is steeds voorwaardelijk. Totdat je dieper in jezelf gaat kijken en het onvoorwaardelijke geluk in jezelf ontdekt. Je ware natuur is geluk en vrede. 

Welkom in dit prachtige, unieke retreat centrum in Friesland. Gelegen in 50 hectare bos en vrijwel ongerepte natuur, volledig vrij en in de stilte. 

Bekijk hier het retreat centrum.


Retreat New Eden: 

zaterdag 27 & zondag 28 november

Programma

vrijdag 
op aanvraag kun je vrijdagmiddag al arriveren, de omgeving verkennen en overnachten. Als er een groepje is die dit wil geef ik een avondmeditatie. 

zaterdag
9.00 - 10.00 ontvangst
10.30 - 11.30 stiltemeditatie
11.30– 12.30 stiltewandeling 
13.00 uur lunch
14.00-15.00 uur stiltemeditatie
15.30 - 16.30 uur yin yoga
18.30 - 19.30 uur diner 
21.00 muziek, meditatie en dans

zondag
8.00 - 8.30 uur ochtendyoga
8.30 - 9.30 uur ontbijt
9.30 - 10.30 stiltemeditatie
12.30 - 13.30 lunch
14.00 - 16.00 uur vrije tijd en creativiteit
16.30 - einde 

De yoga is voor alle niveaus toegankelijk. 

Stiltedag Friesland

"Het grootste geschenk wat je jezelf in je leven kunt geven is jezelf realiseren wat je diepste bent: oorspronkelijk en vrij. Als er een vuurtje in je brandt en je verlangt naar vrede, keer naar binnen en vergeet alles wat je niet werkelijk bent"

Bijdrage

275,- voor de 2-daagse stilteretreat op New Eden, inclusief 1 overnachting. Gebaseerd op gedeelde kamer met losse bedden. Bij gebruik kamer alleen betaal je een toeslag van 25,- per nacht. Inbegrepen is eten en drinken voor het gehele weekend, vegetarisch en biologisch - met liefde bereid. Koffie, thee en lekkers, een uitgebreid ontbijtbuffet, snacks in de middag en dinerbuffet op zaterdagavond.

NB als je van ver komt, is het mogelijk een extra overnachting te boeken en op vrijdag aan te komen. 

Boek je voor 1 oktober 2021 dan ontvang je 25,- vroegboekkorting en betaal je 250,- voor deze retreat. 


Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Ook als je nog vragen hebt, laat het me weten.