bewustzijnscoaching

Je bent vrij

Alleen met je hart kun je helder kijken

Coachingstraject bewust leiderschap 

Bewust leiderschap gaat over invloed uitoefenen op jezelf en de omgeving vanuit bewustzijn. In mijn coachings breng ik je bij de stilte en rust in jezelf. Van daaruit ontstaat ontspanning en inzicht. Ik begeleid je naar rust en vertrouwen zodat je mensen kunt meenemen vanuit de verbinding met jezelf. Dit begint met het besef dat je jezelf inbrengt in elke situatie.  De wereld heeft wakkere mensen nodig die verbinding brengen en durven vanuit hun hart te leven. Wil jij die volgende stap zetten? 

 

Onderdelen van de coaching zijn: 

– je fysieke balans, vitaliteit, lichaamsbewustzijn
– het denken en voelen en werking van lichaam en geest
– je patronen en overtuigingen: welke realiteit creëer je?
– de wijsheid van je hart en kracht van je intuïtie
– bewust leiderschap ontwikkelen

Coachingstraject bewustzijnsontwikkeling – wakker worden

Er kan een moment komen in je leven dat je wakker wordt. Dat je ziet en begrijpt dat de manier waarop je naar de wereld keek niet klopt. Deze radicale verschuiving in jezelf, maakt een einde aan al je (ego)-identificaties. In een proces van spiritueel ontwaken verschuift je referentiepunt van de ik-persoon naar het niet-persoonlijke bewustzijn. Dit gaat gepaard met een intens proces van zelfonderzoek en het doorzien van alles wat je eerder geloofde over jezelf en het leven. Je bent vrij. In de coachings neem ik je mee naar de overgave aan dat wat er gebeurt en ben ik beschikbaar als spiegel in dit proces naar vrijheid.  Lees meer

Onderdelen van de coaching zijn: 

 

– lichaamsbewustzijn, aanwezig zijn in het hier en nu
– bewustzijn en zelfonderzoek
– stilte toelaten en leven vanuit vrijheid
– zelfrealisatie: jezelf realiseren als bewustzijn

Bedrijven:

Voor bedrijven bied ik coachingsprogramma’s gericht op:

– bewust leiderschap
– vitaliteit en omgaan met verandering
– werken met meer focus en rust (mindful werken).

Afhankelijk van de ontwikkelvraag maak ik een offerte op maat voor een ontwikkeltraject bestaande uit een intake en 4 tot 6 sessies. Mijn uurtarief is 95.- exclusief BTW.

 

 

Particulier:

95,- per sessie exclusief BTW. Gemiddeld duurt een coaching 1,5 – 2 uur. Ik houd er niet van de wekker te zetten en we nemen dus de tijd om te kijken wat gezien wil worden.

Een traject waarin ik je meeneem in bewust leiderschap of zelfrealisatie van 5 sessies is 425,- (inclusief BTW)

 

Vergoedingen

Als particulier kun je op verschillende manieren de kosten voor zowel individuele- begeleiding of een groepssessie vergoed krijgen:

 

Via je werkgever

Vrijwel elke werkgever heeft een budget beschikbaar voor preventie, werkkostenregeling (WKR), ziekteverzuim en/of persoonlijke ontwikkelbudget. Steeds vaker kies je voor een persoonlijk ontwikkeltraject gericht op bewust leiderschap  een coach die bij jou past. Daarnaast is het ook mogelijk om te kijken of je werkgever een yoga of mindfulness-traject (deels) vergoed: yoga en mindfulness zorgen voor een toename van werkplezier en een afname van ziekteverzuim. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf

Als je spanningsklachten hebt, zijn werkgevers zna overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hiervoor neem je contact op met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Via het UWV
Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coaching traject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. 

Kijk voor meer informatie op de site van het UWV

Ja, ik wil een kennismakingsgesprek