bewustzijnscoaching

Je bent vrij

Alleen met je hart kun je helder kijken

Wat is bewustzijnscoaching? 

Je bent vrij. Altijd. Hier en nu. Voelt dat niet zo? Dan is er een uitnodiging dieper te kijken. In mijn coachings breng ik je bij de stilte en rust in jezelf. Van daaruit ontstaat ontspanning, inzicht en innerlijke vrijheid. Ik begeleid mensen bij grote veranderingen, bij stress, bij innerlijke onrust, bij burn-out. Na mijn coachings ervaren mensen weer vertrouwen, verbinding met zichzelf en veerkracht. Ik maak gebruik van meditatie en ontspanningstechnieken en ons vermogen om te voelen en aanwezig te zijn voorbij het denken. 

Via de wijsheid van je lichaam krijg je toegang tot je intuïtie, je hart en kun je bewuste keuzes maken. Onderdelen van de coaching zijn: 

– je fysieke balans, vitaliteit, lichaamsbewustzijn
– het denken en voelen en werking van lichaam en geest
– je patronen en overtuigingen: welke realiteit creëer je?
– de wijsheid van je hart en kracht van je intuïtie
– bewustzijn en leiderschap

Ik ben beschikbaar om rust te brengen in een onzekere tijd. Ervaar je innerlijke onrust of wil je juist deze periode gebruiken voor zelfonderzoek ? Kijken waar het wringt en waar je nog niet volledig leeft vanuit vertrouwen en zelfbewustzijn. Ik breng je in verbinding met vertrouwen en rust en een diepere laag in je bewustzijn, voorbij het denken. Hier spreekt je intuïtie en kom je bij ‘weten’ en waarheid. In stilte en door te vertragen ontstaat er dieper inzicht en transformatie. Hierbij ontvang je ook meditatie- en ontspanningsoefeningen. Voor particulieren bied ik coaching aan voor een 85,- per sessie (ongeacht de duur). We nemen de tijd om te kijken wat gezien wil worden. 

Voor bedrijven bied ik een programma gericht op mindfulness (werken met meer focus en rust) en vitaliteit en leiderschap (zelf sturing nemen in je energie en werk). Afhankelijk van de ontwikkelvraag maak ik een offerte op maat. Mijn uurtarief is 95.- exclusief BTW. 

 

Aanvullend of als losse sessie kun je een Acces Bars™ sessie ervaren: een energetisch lichaamsproces dat belemmerende overtuigingen opschoont. 

 

Wat is Acces Bars ?

Access Bars is een mooie methode om te helpen ontspannen en geeft meer rust en ruimte in hoofd en lijf. Tijdens en direct na de behandeling ervaar je een ontspannen gevoel en dit kan dagen aanhouden. Daarnaast geeft de behandeling je vaak meer energie, je voelt je fit en uitgerust. Ook slapen veel mensen beter na 1 of meerdere behandelingen. Bars zijn energiebanen op en rondom het hoofd en bevatten 32 drukpunten. In deze banen (Bars) zitten alle gedachten, emoties, overtuigingen die we op een bepaald moment in ons leven als waarheid hebben omarmd. Je kunt deze interne ‘programma’s’ vergelijken met een harde schijf op je computer waarin alles ligt opgeslagen.

Hoe werkt het? Een sessie duurt ruim een uur. Je ligt met kleding aan op de massagetafel en ik raak met mijn handen je hoofd aan. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen ze hun lading loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen. Tijdens de behandeling wordt er niet gesproken, je bent wakker en aanwezig, maar in een diepe ontspanning, verruimd bewustzijn. Het mooie is dat deze techniek heel direct is en je niets hoeft te doen. Als we in contact zijn met deze diepere laag in ons bewustzijn lossen beperkingen vanzelf op.

Een Access Bars®-sessie voor kinderen t/m 15 jaar (30,- voor 45 min) en volwassenen (55,- voor ruim 1 uur inclusief coaching).

 

Wil jij nog dieper kijken? Lees meer

Ja, ik wil een kennismakingsgesprek