wat je ten diepste bent, is vrede

verdiepingsgroep zelfrealisatie 


Data verdiepingsgroep 2022

Ik ontmoet je graag in de stilte

Met deze verdiepingsgroep breng ik graag mensen in verbinding die op dit pad zijn van ontwaken. Het is mijn diepste wens je te verbinden met je diepere essentie als vrede. 


Verdiepingsgroep 2022 - 2023

Vanaf september elke derde zondag van de maand een webinar online van 10.00 - 12.00 uur.  De data voor 2022 zijn: zondag 30 oktober, zondag 20 november, zondag 18 december, zondag 19 februari, zondag 19 maart, 16 april, 21 mei, 18 juni 2023.

Je kunt kiezen voor losse deelname online of met individuele begeleiding

Verdiepingsgroep zonder individuele begeleiding
Je kunt meedoen aan de Verdiepingsgroep per 3 maanden en daarna kijken of je verder wilt. Voor je deelname betaal je als kennismaking 47,- (3 maanden). Als je eerst een keer vrijblijvend mee wilt doen, kan dat (stuur mij dan een berichtje via info@maaike-dijkstra.nl). De webinars zijn op zondagochtend, inspiratie en achtergrondinformatie vanuit de non-dualiteit, je komt in de app-groep waarin we info delen en je kunt deelnemen aan losse stilte-meditaties vanuit huis. 


Verdiepingsgroep met individuele begeleiding
Als je na 3 maanden verder wilt met de verdiepingsgroep dan ontvang je 3 coachingsessies passend bij jouw proces. Dat plannen we in overleg in mijn studio in IJlst of online via Zoom. Je ontvangt steun in jouw unieke proces van zelfrealisatie en de integratie daarvan in je dagelijks leven.  Hiervoor is je bijdrage 397,- Je kunt het hele jaar deelnemen aan de maandelijkse webinars, ontvangt mijn boek Stilte ZIJN en hebt recht op 3 individuele sessies die je flexibel kunt inplannen de rest van het jaar. "I am not an object in consciousness but its source, its witness, pure shapeless, awareness"

 Nisargadatta MaharajHeb je nog vragen over de verdiepingsgroep? Stuur me dan een berichtje dan neem ik contact met je op.