je essentie realiseren als vrijheid


Coachingstraject zelfrealisatie

Er kan een moment komen in je leven dat je wakker wordt. Dat je ziet en begrijpt dat de manier waarop je naar de wereld keek niet klopt. Deze radicale verschuiving in jezelf, maakt een einde aan je (ego)-identificaties. In een proces van spiritueel ontwaken verschuift je referentiepunt van de ik-persoon, het afgescheiden zelf naar naar het niet-persoonlijke bewustzijn, ook wel het Zelf genoemd. Dit is een proces van bevrijding. Van een leven in verkramping naar verlichting. Je ziet dat je altijd al heel, compleet en vrij bent. 

Dit gaat gepaard met een intens proces van zelfonderzoek en het doorzien van alles wat je eerder geloofde over jezelf en het leven. Je bent vrij. In de coaching neem ik je mee naar de overgave aan dat wat er gebeurt en ben ik beschikbaar als spiegel in dit proces naar vrijheid. Lees meer >


"Wat je ten diepste bent is vrij 
diep in jou is een vrijheid die niet van deze wereld is
het wil zichzelf kennen
het is liefde 
en het is onvoorwaardelijk
het wacht op jou om ontdekt te worden"

Onderdelen van het coachingstraject zijn:

  • meditatie en in stilte zijn
  • lichaamsbewustzijn, aanwezig zijn in het hier en nu, thuis zijn
  • zelfonderzoek: waarin ontstaat verkramping en je identificaties onderzoeken
  •  zien dat alles het spel is van ervaren en dat ervaren open is
  •  zien dat alles wat verschijnt jouw geest is en wat hier aan vooraf gaat
  • zelfrealisatie: jezelf realiseren als bewustzijnIk schreef een boek over mijn eigen zoektocht naar innerlijke rust en vrijheid. Dit boek Stilte ZIJN is in december 2021 uitgegeven door Samsara. Als je hier meer over wilt weten, lees dan hier een fragment. 

Zodra je de diepte in jezelf als bewustzijn ontdekt, ben je vrij.
Je bent niet langer speelbal van de omstandigheden.
Er ontstaat vanzelf helderheid, rust en vertrouwen,

wat er ook om je heen gebeurt.


Je bijdrage:


Een traject waarin we de diepte in gaan en waarin je de commitment maakt aan zelfonderzoek. Dat onderzoeken waarin jij verkrampt of niet in overgave bent in jezelf of met het leven. In de ontmoeting ermee kan het ontspannen en ervaar je bevrijding. Ik werk hierbij met meditatie, zelfonderzoek, systemisch werk, inzicht vanuit de non-dualiteit en zijnsorientatie. Alles wat je zoekt is al in jezelf aanwezig en je bent altijd vrij. Die vrijheid in jezelf ontdekken, is de hoogste vorm van geluk!

Vaak kun je dit traject bekostigen vanuit een opleidingsbudget. Als je dit traject kiest als investering in jezelf en zelf betaalt, dan betaal je een ander tarief: een intake en 4 sessies (495,-) of een intake en 6 sessies (695,-). Een losse sessie is 90,-. Voor zzp-ers: exclusief BTW en aftrekbaar als scholingskosten.

Wil je verheldering over een levensvraag, alleen een opstelling doen of de stilte in jezelf ervaren, dan kun je een losse boeken: 

Losse coaching in mijn studio in IJlst: 90,- i(exclusief BTW voor zelfstandig ondernemers).
Online coaching via Zoom: 75,- (exclusief BTW voor zelfstandig ondernemers)

Gemiddeld duurt een coaching 1,5 uur. We nemen dus de tijd om te kijken wat gezien wil worden.

Kijk ook even bij de Verdiepingsgroep Zelfrealisatie.  Dit is een groep waar zelfonderzoek centraal staat. Met deze groep organiseer ik maandelijks een online ontmoeting met coaching en meditatie op elke derde zondag van de maand.alleen met je hart kun je helder kijken