1-daagse retreat 

1-daagse retreat Open je hart
Landhotel de IJsvogel, Legemeer Friesland

Alleen met je hart kun je helder kijken

Je hart brengt je in verbinding met een intelligentie groter dan het denken. Het is een poort naar het Zelf. In jouw huist een vrede die niet van deze wereld is. Een vrede die je kunt ontdekken in jezelf, als je je essentie herkent als bewustzijn. Je zult merken dat alles waar je naar zoekt er al is. 

“Hartelijk dank voor een heerlijke dag! Ik ben nog aan het nagenieten. Er is werkelijk niets waarvan ik denk, dat zou anders kunnen. Je hebt heel veel zorg en aandacht besteed aan elk detail en heb dat nergens zo meegemaakt! De warme zachte matjes, de ruimte, de plek, super fijn. De catering, werkelijk top! De meditaties, het gevoel dat je erin legt. je gaf geen meditatie, je was de meditatie ondanks dat je tussendoor ook muziek moest afspelen.  Het kaartje, de aandacht. En bovenal, de stilte… Fijn dat jij van een stiltedag ook echt een stiltedag maakt. Ik heb sinds lange tijd weer even contact kunnen maken met mezelf.”

– Margriet –


wanneer:

Zondag 29 augustus 2021

In het dagelijks leven zijn we vaak met de aandacht buiten onszelf en bij het denken. Laat je inspireren op deze dag om volledig te vertrouwen op de wijsheid van je hart en ervaar de stille vrede in jezelf. Een dag vol aandacht, een dag om te vertragen, niets te hoeven. Een uitnodiging je diepere essentie te ontdekken. 

Programma 1-daagse retreat 

9:30 ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
10.00 – 10,30 uur meditatie
10.45 -12.00 uur yoga gericht op je hart, vierde chakra
12.00- 13.00 uur culinaire lunch en vrije tijd
13.00 – 13.30 uur liggende meditatie
13.30 – 14.30 inspiratiewandeling
15.30 – 16.30 yoga voor intuïtie en eenheid
smoothie
17.00 uur einde

De yoga is voor alle niveaus toegankelijk. 

De mini-retreat wordt gehouden bij landhotel de IJsvogel in het Friese Legemeer. Het hotel ligt tegenover het bos en midden in het Friese merengebied. Legemeer bestaat slechts uit 1 straat, hier heerst de rust en stilte. 

Bijdrage 

95,- inclusief koffie, thee, lekker, lunchbuffet en smoothie.

Hieronder vind je een meditatie voor rust in jezelf: 

Rust in je hoofd begint bij je hart (hartcoherent ademen 3 min)

Meditatie verbinding met je hart (20 min)

Blog: ontdek de diamant in jezelf


In het filmpje hieronder vertel ik meer over wat een yogadag voor je kan betekenen en wat het voor mijzelf heeft betekend. 


Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Ook als je nog vragen hebt, laat het me weten.