Interview Patrick Kicken non-dualiteit

Naar aanleiding van mijn boek Stilte ZIJN (Samsara dec 2021) verscheen dit interview met ex 3 FM-DJ Patrick Kicken. Patrick publiceert veel over non-dualiteit en interviewt wekelijks leraren, schrijvers en coaches op dit gebied.Hij deelt deze interviews en podcasts op youtube en zijn kanaal Leven zonder Stress

Ik voelde me direct op mijn gemak bij Patrick. In dit interview gaat het over mijn zoektocht in de wereld van spiritualiteit, mijn eenheidservaring en het boek Stilte ZIJN. Een openhartig gesprek met een lach en een traan.

Maaike Dijkstra


Maaike Dijkstra (1973) is een auteur van het boek Stilte ZIJN (Samsara 2021) en bewustzijnscoach met een focus zelfrealisatie en innerlijke rust. Haar missie is om rust en bewustzijn te brengen. Ze deelt haar inzichten en ervaringen op social media en in haar blogs waar ze onderwerpen verkent als zelfrealisatie, non-dualiteit en het vinden van innerlijke rust. 

Naast haar werk als coach en schrijver, heeft Maaike ook ervaring in teamcoaching, waarbij ze teams helpt te groeien in leiderschap en vitaliteit. Je bent welkom in haar coachingstudio in IJlst, bij een  yogales in Sneek of een stilte-ontmoeting online van de Verdiepingsgroep. Ook organiseert ze retreats en stiltedagen in Friesland en op Vlieland. Maaike is moeder van vier kinderen, woonachtig in IJlst en regelmatig te vinden in het Friese buitenwater.