Podcast Babbelen in het NU

Naar aanleiding van mijn boek Stilte ZIJN (Samsara dec 2021) had ik een gesprek met Babbelen in het Nu. Mark en Stijn. Mark is de oom van Stijn en ze zijn sinds 2021 de podcast gestart Babbelen in het Nu.

Een gesprek over waarom het zo moeilijk is voor mensen om in stilte te ZIJN. Over mijn boek, onze zoektocht naar geluk en de reis naar binnen maken. Je essentie als stilte ontdekken. En natuurlijk een kort moment stilte. Een openhartig gesprek over bewustzijn.

Maaike Dijkstra


Maaike Dijkstra (1973) is een auteur van het boek Stilte ZIJN (Samsara 2021) en bewustzijnscoach met een focus zelfrealisatie en innerlijke rust. Haar missie is om rust en bewustzijn te brengen. Ze deelt haar inzichten en ervaringen op social media en in haar blogs waar ze onderwerpen verkent als zelfrealisatie, non-dualiteit en het vinden van innerlijke rust. 

Naast haar werk als coach en schrijver, heeft Maaike ook ervaring in teamcoaching, waarbij ze teams helpt te groeien in leiderschap en vitaliteit. Je bent welkom in haar coachingstudio in IJlst, bij een  yogales in Sneek of een stilte-ontmoeting online van de Verdiepingsgroep. Ook organiseert ze retreats en stiltedagen in Friesland en op Vlieland. Maaike is moeder van vier kinderen, woonachtig in IJlst en regelmatig te vinden in het Friese buitenwater.