Stilte ZIJN meditaties en inspiraties over bewustzijn

In het Tijdschrift voor Yoga 2|22:

Maaike Dijkstra heeft een heel toegankelijk boekje geschreven met de titel Stilte ZIJN.

Meditaties en inspiraties over bewustzijn. Het is een mooi vormgegeven boekje met harde kaft van stof en gaat over bewustzijn, yoga, eenheid, stilte, woordloze ruimte en tijdloosheid.

Meditaties en het openen van het hart spelen een grote rol bij de respons uit je diepere wezen, zodat je kunt handelen vanuit wijsheid en beschikbaarheid.

Als voorbeeld enkele gedachten/gedachten:

Stilte

brengt je
voorbij
elke gedachte
en elk idee

 

Dat wat je werkelijk bent, is vrij

Dat wat je werkelijk bent, is vrij
het blijft altijd onaangetast
het heeft niets nodig

Het is grenzeloos licht en vervuld
van zichzelf

Het straalt vanuit je diepste wezen de
wereld in

Het is Liefde

en wacht op je om ontdekt te worden.

 

Maaike Dijkstra


Maaike Dijkstra (1973) is een auteur van het boek Stilte ZIJN (Samsara 2021) en bewustzijnscoach met een focus zelfrealisatie en innerlijke rust. Haar missie is om rust en bewustzijn te brengen. Ze deelt haar inzichten en ervaringen op social media en in haar blogs waar ze onderwerpen verkent als zelfrealisatie, non-dualiteit en het vinden van innerlijke rust. 

Naast haar werk als coach en schrijver, heeft Maaike ook ervaring in teamcoaching, waarbij ze teams helpt te groeien in leiderschap en vitaliteit. Je bent welkom in haar coachingstudio in IJlst, bij een  yogales in Sneek of een stilte-ontmoeting online van de Verdiepingsgroep. Ook organiseert ze retreats en stiltedagen in Friesland en op Vlieland. Maaike is moeder van vier kinderen, woonachtig in IJlst en regelmatig te vinden in het Friese buitenwater.